Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İddialı Kadınlar, Bu Kış “House Of Look" İle Çok Şanslı!

Modayı “uyumlu, sade ve iddialı” anlayışı ile yorumlayan House Of Look’un kış koleksiyonu ile modaseverler bu sezon çok iddialı giyinecek. ...

Modayı “uyumlu, sade ve iddialı” anlayışı ile yorumlayan House Of Look’un kış koleksiyonu ile modaseverler bu sezon çok iddialı giyinecek.

Koleksiyonundaki tüm parçalarda iddayı ve şıklığı ön planda tutan modanın yeni markası House Of Look, hayatın hızına ayak uyduran kadınların, zarafet ve şıklığından taviz vermemeye özen gösterme ihtiyacını göz önüne alarak yeni sezon kıyafetlerini Nişantaşı Abdi İpekçi caddesindeki showroom’unda satışa sundu.

Tekstilci bir aileden gelen ve iddialı kadının moda anlayışını kendi tarzı ile yorumlayan markanın kurucusu İpek Doruk tarafından hazırlanan tasarımlar, moda sektöründe şehirli kadının gardırobunda fark yaratmaya hazırlanıyor.

Kışın Modaseverler “House Of Look”ta Neler Giyecekler?

Bu yılın Kış modası iddialı bir şekilde vitrinlerde yerini almaya başlamışken, “House of Look”, global trendleri yakından takip ederek, kadınların hem şehrin hızına uyum sağlayabilecekleri aynı zamanda da şıklıklarından ödün vermeyecekleri bir koleksiyon hazırladı.

“House of Look” markası gözünden kış trendleri yeniden yorumlanırken, bu sezonun vazgeçilmezleri ise;

SİMSİYAH KADINLAR

“House Of Look”, vazgeçilmez siyah kumaşlar ile bu rengin formuna yeni bir anlam kazandırmaya çalışıyor. Romantik parçalar, deriler, rugan ceketler ve işlemeli kıyafetlerde kullanılan siyah renk ile yaratılan tasarımlar koleksiyonun önemli bir bölümünü oluşturuyor.

KÜRKLER

Medeniyetin kuruluşunda beri kürkler zenginliğin ve statünün bir simgesi olarak karşımıza çıkarken, günümüzde “House Of Look” hayvan dostu bir marka olarak, orijinal kürk kullanmadan şık alternatifleri koleksiyonunda kullanıyor.

IŞILTILAR HER YERDE

Bu sezonun en göz alıcı formlarından biri olan pırıltılı parçaları her yerde görmeye hazırlanırken, “House Of Look” en çok geçmiş dönemlerin ihtişamlı gece elbiselerinde çıkan bu silüetleri, artık sadece gece kıyafetlerinde değil, gündüz de farklı şekillerde kombinleyecek.

DERİ PARÇALAR

“House Of Look” koleksiyonunda önemli bir yeri olan deri parçaları, sadece dış giyim için değil, elbiseden eteğe kadar birçok farklı renk seçeneği ile kullanılıyor. Koleksiyonda yer alan metalik renkli deri parçalar da göz alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi