Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kate Spade New York İlkbahar 2019 koleksiyonu

Kate Spade New York İlkbahar 2019 koleksiyonunu kutlamak için, kreatif direktör Nicola Glass, ünlü aktrisler Julia Garner (Ozark), Sadie Sin...

Kate Spade New York İlkbahar 2019 koleksiyonunu kutlamak için, kreatif direktör Nicola Glass, ünlü aktrisler Julia Garner (Ozark), Sadie Sink (Stranger Things) ve Kiki Layne (If Beale Street Could Talk) ile bir araya geldi. Bu üç yeni yüz, Glass’ın markasının pozitif kadın vaadini gerçekleştiriyor: güçlü bir özgüven, kolay ve neşeli bir hassasiyet.

Kampanya fotoğrafları, ünlü fotoğrafçı ve markanın uzun yıllardır iyi arkadaşlığı devam eden Tim Walker tarafından çekildi. Marka ile ilk kez 1999-2006 yılları arasında Kate ve Andy Spade ile birlikte çalışan ve sürrealist portreleri, hikaye tarzındaki fotoğrafları ile ünlü olan Walker, 2019 yılında Sara Moonves styling’inde gerçekleşecek tüm kampanya fotoğraf çekimlerini üstlenecek.

Spontane bir arkadaş buluşması ve eğlenceli, festival ruhlu bir kutlama fikri, bir genç kadının hafta sonunu yansıtan İlkbahar 2019 kampanyasının zeminini oluşturuyor, ve optimist feminen bir dünyanın kalbinden Nicola Grass’ın marka için geliştirdiği yeni vizyonu yansıtıyor.

Nicola Glass’ın kreatif direktörlüğündeki Kate Spade New York, kadınları kendi hikayelerinin ana kahramanı olmaya teşvik ediyor. Marka, farklı zaman dilimlerinden, jenerasyonlardan ve stillerden kadınların hayatlarının her anını yaşamasını kutluyor ve birlikte her şeyin mümkün olduğuna inanıyor.

Her zaman markanın temel DNA’sına - renkli ve özgün tasarımın modern kullanımı - dikkat çeken Nicola Glass, moda evinin mevcut kodlarını inceleyip, onları kendi tarzında geliştirmek için bir fırsat yarattı. Kampanyada yer alan feminen silüetler 70’ler ve 40’lara bir selam niteliğinde, renkler modernleşerek daha keskin ve beklenmedik kombinasyonlar oluşturuyor; eşsiz desenler, görkemli kumaşlar el çantaları günlük, yeni bir lüks seviyesine kavuşuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi