Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Konforun yanı sıra muhteşem bir görünüm

G Lingerie, bünyesindeki iç giyim markaları ile kadınlara pratik ve şık çözümler sunmaya devam ediyor. Avrupa’nın en çok satan toparlayıcı s...

G Lingerie, bünyesindeki iç giyim markaları ile kadınlara pratik ve şık çözümler sunmaya devam ediyor. Avrupa’nın en çok satan toparlayıcı sütyenlerinden DIM Generous, dolgun ve büyük göğüslere konforun yanı sıra muhteşem bir görünüm sunuyor.

Kadınların gardıroplarının vazgeçilmezi olan DIM Generous, microfiber özellikli kumaşı ile dolgun ve büyük göğüslere mükemmel destek sağlıyor. Vücut ısısıyla göğsünüzün şeklini alan kabı sayesinde tam bir konfor ve toparlama sunuyor. Günlük kullanımlar için özel tasarım cup seçenekleri ile göğse oturarak göğüslerin dışarı taşmasını engelliyor. Yatay kesim dikişleri göğüs görünümüne yuvarlaklık sağlarken aynı zamanda tasarımında bulunan tül detayları ise kombinlerinde şıklığından ödün vermek istemeyen kadınlar için ideal bir görünüm sağlıyor.

Glingerie 50’yi aşkın mağazasıyla aralarında başta DIM, Berlei, Wonderbra, Lovable, Rago gibi markalar olmak üzere birbirinden ünlü iç giyim markasını kadınların beğenisine sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi