Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Çocuklar, Renk ve Kalite İle En Eğlenceli

Akıllı ve Yaramaz, Hayalperest ve İsyankâr; United Colors of Benetton’un İlkbahar /Yaz Koleksiyonunda Çocuklar, Renk ve Kalite İle En Eğlenc...

Akıllı ve Yaramaz, Hayalperest ve İsyankâr; United Colors of Benetton’un İlkbahar /Yaz Koleksiyonunda Çocuklar, Renk ve Kalite İle En Eğlenceli Şekilde Giyiniyorlar!


Kızlar


Yaratıcılık, zevk ve güzellik… United Color of Benetton İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonunda kız çocukları için en iyisini istiyor ve doğru şıklık ile renkli bir koleksiyon hazırlıyor. Doğru fiyatlar, doğru materyaller, doğru kalıplar ve doğru stil… İngiliz gül goncaları ile zenginleştirilen elbiselerden “büyük ablaların” seveceği tarzda streç kotlara, sahil kızlarının sloganlarıyla farklılaşan yumuşak kazaklardan, kloş mini elbiselere kadar geniş koleksiyonuyla United Colors of Benetton; kırmızı, turuncu ve çilek pembesinin göz alıcı tonlarını kullanıyor. İlkbahar/Yaz koleksiyonundaki her bir parça güneş parladıkça küçük kızları mutlu etmek adına tasarlanıyor. Bulutlar çıktığında ise kolsuz şişme ceketlerle kötü havalara uyum sağlıyor.

Benetton kızları bu sezon biraz “rock” biraz romantik ve her ikisi de istediklerini giymekte özgür. Sıcak havalar çocuklar için de daha şık giyinmek için fırsatlar yaratıyor; piknikler, doğum günü partileri ve her şeyin ötesinde düğünler… Benetton kızları, her türlü etkinlik için tasarlanan danteller ve büzgü detaylarla zenginleştirilen elbiseler ve bluzlar içinde modern bir peri gibi zarif oluyorlar.

Yaz demek dondurma tadında pastel renkler demektir. Koleksiyondaki her bir parça da diğeriyle kolaylıkla kombinlenebilecek şekilde tasarlandı. Unutulmaz bir yaz için Benetton kızları hazır!

Erkekler


Ah bahar ve yaz! Çimlerde yarış, bahçelerde parti, spor ve sahil zamanı! Annelerin de bildiği en önemli şey; hızlı değişen hava durumlarına uyum sağlayabilecek kıyafetlerdir. United Colors of Benetton’da anneleri düşünerek hazırladığı koleksiyonda kullanışlı sade üslerden hafif şişme montlara kadar geniş bir seçki sunuyor. Tişörtlerde kullanılan sloganlar, iskelet figürleri ve bayraklar İlkbahar/Yaz koleksiyonunun dikkat çeken parçalarından. Şortlar, taşlanmış ve yırtık kotlar, çizgili ceketler ve parka montlar günümüzün gençlerinin bütün ihtiyaçlarına ve zevklerine hitap ediyor. İş ciddileşmeye geldiğinde ise Benetton, lacivert, gri ve beyazla zenginleşen bir koleksiyon sunuyor.

Genç erkekler papyon, poplin gömlek ve yeleklerle kombinledikleri pantolon ve bermudalarıyla şıklığın yaşının olmadığını kanıtlıyor. Bu zarif şıklığın yanında koleksiyonda sokak sitilini seven gençler için de keten karışımlı tişörtler, kapüşonlu üstler, taşlanmış bermudalar, Hulk ve Ironman’li tişörtler yer alıyor. United Colors of Benetton sahil çocukları için Kaliforniya hayalini gerçeğe çeviriyor. Canlı turuncudan orman yeşiline kadar parlak renklerden oluşan, Hawaii’nin palmiye deseni ve okyanusun balina ve köpekbalıklarıyla birleşen ürünler, korkusuz çocuklar için eşsiz bir koleksiyon ortaya çıkarıyor

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi