Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sonbahar Kış 2020 Modern Decadence

Güçlü kadını sıradışı tasarımlarla buluşturan Raisa Vanessa, yeni koleksiyonunda, New York’un unutulmaz gece kulübü Studio 54’den esinlenere...

Güçlü kadını sıradışı tasarımlarla buluşturan Raisa Vanessa, yeni koleksiyonunda, New York’un unutulmaz gece kulübü Studio 54’den esinlenerek, dönemi modern vizyonuyla yorumluyor

Raisa Vanessa, 70’lerde New York gece hayatının en ihtişamlı, en gözde gece kulübü Studio 54’ün göz kamaştırıcı, lüks ve eğlenceli yaşamından ilham alarak hazırladığı Sonbahar Kış 2020 koleksiyonu “Modern Decadence”ı, 23 Şubat Cumartesi günü, Assembly Ferko Signature’da gerçekleştireceği defileyle sunacak.

Studio 54′ün bir numaralı stil ikonu olan, 70’li yıllara damga vuran Bianca Jagger’ın lüks yaşantısından esinlenerek dönem kadınının anlatıldığı koleksiyon, abartılı haz, lükse karşı olan bağımlılığın etik ve kültürel bakımından getirdiği çöküşe göndermeler yapıyor.

80 parça tasarımın sergileneceği koleksiyon Fransa ve İtalya’dan seçilen dantel, ipek, saten, kadife gibi temel kumaşlardan ve jakarlardan oluşuyor. Yaratıcı çizgilerle şekillenen kumaş ve aksesuar birleşimleri ince zanaatkarlık eseri olan tasarımlara dönüşüyor. Kumaşların zengin dokuları, kristal işlemelerindeki parıltılar, vintage dokulardan esinlenilmiş mücevher görünümlü ayakkabı, aksesuar ve kemerler, görkemli abajur görünümlü tüyler ön plana çıkan detaylar arasında yer alıyor.

Koleksiyonda asimetrik kesim volanlar, zamansız şıklığı yansıtan smokin, pantolon ceket takımları, elegan kadife elbise, taş işlemeli, vatkalı mini elbiseler siyah, pembe, mor, kırmızı, gümüş, ekru, buz ve saks mavisi renkleriyle iddialı ve sofistike Raisa Vanessa kadınının ruhunu taşıyor.

Couture ve semi couture tasarımlarıyla her sezon şaşırtan Raisa Vanessa bu sezon ihtişamlı gece ve davet elbiselerinin yanısıra kadının 24 saatini kapsayan bir mood ile karşımıza çıkıyor. Tarihinde ilk kez koleksiyonuna knitwear parçalar ekleyerek özgün kalıplar ve kabartmalı desenler ile kadının tüm gününe eşlik ediyor. Koleksiyonun bir diğer yeniliğini ise deri grubu oluşturuyor. Deri ceketler ve bomberlar, koleksiyonun diğer parçalarıyla kombinleniyor.

Defilenin Set ve Show direktörlüğünü Fashion Events & Production’dan Uğurhan Akdeniz üstlenirken, makyaj tasarımı Maybelline, saç tasarımı ise Yıldırım Özdemir tarafından yapılacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe