Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo, yeni koleksiyonu “Refracted’ı” tanıtıyor! Yaşadığımız dünyanın zengin çeşitliliğini yansıtan “Refracted” koleksiyonu ...

Salvatore Ferragamo, yeni koleksiyonu “Refracted’ı” tanıtıyor!

Yaşadığımız dünyanın zengin çeşitliliğini yansıtan “Refracted” koleksiyonu 2019 Sonbahar/Kış sezonuna damga vurmaya hazırlanıyor. Markanın kreatif direktörü Paul Andrew'un tasarladığı Refracted ayakkabı koleksiyonu birbirinden özel beş farklı modelden oluşuyor, ortak noktaları ise “Refracted” topukları!

Bu yenilikçi, ultra hafif ve dayanıklı bir plastik malzemeden üretilen topuklar 3 farklı boyutta tasarlandı. (1 cm - 5,5 cm - 8 cm)

“Refracted” ‘ın geçmişi Salvatore Ferragamo tarafından tasarlanan 1939 Sütun topuğuna ve çiçek topuğuna dayanıyor. Bu topuklar, düzensizlik ve çeşitliliğin güzelliğini sergilemek için tasarlandı. Refracted topuklara her baktığınızda size bambaşka görünebilir. Bu onun kusurunu değil, gücünü gösterir.

Refracted ayakkabılarının ilk koleksiyonunda çeşitli renk yelpazeleri, kumaşlar ve beş stil yer alıyor; napa, süet, rugan ve kristal işlemeli ipek saten. Bu cesur kumaşlar, çok çeşitli ayakkabı seçimlerinin temelini oluşturuyor. “Refracted” dünyanın değişken ve çeşitli motiflerini yansıtarak dikkat çekiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe