Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

2019 Sonbahar Gömlek Modelleri

Sonbahara göz alıcı tasarımlara sahip en şık gömlek modelleri ile girmek isteyen bayanlar, Happysoul koleksiyonlarını tercih etmeye devam e...

Sonbahara göz alıcı tasarımlara sahip en şık gömlek modelleri ile girmek isteyen bayanlar, Happysoul koleksiyonlarını tercih etmeye devam ediyor. Her renkten özel tasarıma sahip gömlek modelleri arasında siz de tarzınızı en iyi yansıtacak gömleklere en uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Balon Kollu Çizgili Gömlek Modelleri

Yeni sonbahar/kış sezonunda çizgili tasarımlar öne çıkarken, balon kollu çizgili gömlek modelleri ile siz de iş ve özel günlerdeki şıklığınızı günlük yaşamınıza yansıtabilirsiniz. Bu sezonun en çok tercih edilen gömlekleri arasında tarzınıza en uygun modelleri cazip fiyat avantajlarından yararlanarak sahip olabilirsiniz.

Ekose Jakarlı Hakim Yaka Gömlek Modelleri

Kış sezonunun en dikkat çekici tasarımları arasında gösterilen ekose jakarlı hakim yaka gömlek, orta yaş ve üstü hanımlar kadar genç yaştaki bayanlara da hitap ediyor. Ekose modellerin popülerliği bu kış da devam ediyor.

Geniş Kollu Viskon Gömlek Modelleri


Bayan giyimde şıklığına ve görünüşüne önem verdiği kadar rahatlığına da düşkün bayanların ilk tercihi arasında yer alan geniş kollu viskon gömleklere kampanyalı fiyatlar ile sezon öncesinden sahip olabilirsiniz. Günlük yaşamında zarif ve bir o kadar da şık görünmek isteyen bayanların tercihi viskon gömlekler arasında en beğendiğinizi anında sepetinize ekleyebilirsiniz.

Ekose Dökümlü Gömlek Modelleri

Birbirinden farklı renk seçenekleri ile sonbahar trendlerinin vazgeçilmezi ekose dökümlü gömlek modelleri, kampanyalı fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Her biri sonbahar-kış modasının renklerini taşıyan ekose dökümlü gömleklere uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Kaynak: https://www.happysoul.net/kategori/gomlek-modelleri/

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi