Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Dünyanın en renkli sokaklarında

Afrika Kıtası’nın en egzotik topraklarında, dünyanın en renkli sokaklarında Cihan Alpgiray tarafından Şubat ayında güneş ışığının en canlı r...

Dünyanın en renkli sokaklarında

Afrika Kıtası’nın en egzotik topraklarında, dünyanın en renkli sokaklarında Cihan Alpgiray tarafından Şubat ayında güneş ışığının en canlı renkleriyle fotoğraflanan koleksiyon; neşeyi, yazı ve aşkı müjdeliyor.

Dünya genelinde dört yüze yakın noktada kadınlara özgüven moda ve şıklığı sunan Oleg Cassini, So In Love koleksiyonuyla genç ve dinamik imajını mini bir gelinlik ve abiye koleksiyonu ile ortaya koyuyor. Rengarenk evlerin elbiselerin renkleriyle adeta ahenkle dans ettiği, neredeyse hiç rötüşlanmayan fotoğraflarla güneşin en sıcak halinin sunulduğu koleksiyon sizi egzotik ve renkli bir dünyaya davet ediyor. Dünyanın en renkşi açık hava müzesi olan Bo Kaap’ın sokaklarından ilhamını alan koleksiyonda, aşk neşe ve coşkuyu minimal ama parlak renklerle hissedeceksiniz.

İlhamını doğanın eşsiz renklerinden, doğallıktan ve özgürlükten alan ve minimalizm akımından yola çıkılarak hazırlanan koleksiyonda, gelinlik ve gece elbisesi modellerine kokteyl ve gündüz giyilecek sadelikte elbiseler de eşlik ediyor.

Gelinlik ve abiye modelleri So In Love koleksiyonunda şıklığı ve konforu beraberinde getiriyor. Özenle hazırlanan koleksiyon özgür ruhlu gelinlere ve kendine güvenen tarzıyla tüm kadınlara hitap ediyor. Uçuşan tüy detaylar, çiçek motifleri ve danslara coşkuyla eşlik edecek tül etekler özgün bir stil yaratıyor. Bedeni saran incecik danteli bu koleksiyonda da sıkça kullanılmış. Romantizmi özgür ruhlarla bütünleştiren bu modern koleksiyon aşkı kutlamaya hazır. İstersen şehrin sokaklarında özgürce koş, dans et bütün güzellikleri ruhunda hisset o gün senin günün! 

Drapeler ve sırtta incecik askılarla detaylandırılmış erguvan rengi elbisenle ister mezuniyetinde gönlünce dans et ister yakın arkadaşının en özel gününün unutulmaz bir parçası ol. Siyahın vazgeçemediğimiz büyüsü, çekici yırtmaçlar, dikkat çekici volanlar, yalın ve gösterişli etekler, gizemli dekolteler ile detaylandırdığımız LOVE koleksiyonu sabırla beklediğimiz güzel günlerin gelişinin çok yakında olduğunu müjdeliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe