Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Vakko Mare Zarafeti 2020 Yazına Eşlik Ediyor

Romantik, özgün, cesur tasarımlarıyla Vakko şıklığını yaza taşıyan Vakko Mare, doğadan gelen enerjiyi yansıttığı yeni koleksiyonuyla şık tas...

Vakko Mare Zarafeti 2020 Yazina Eslik Ediyor

Romantik, özgün, cesur tasarımlarıyla Vakko şıklığını yaza taşıyan Vakko Mare, doğadan gelen enerjiyi yansıttığı yeni koleksiyonuyla şık tasarımları sunuyor.

Vakko Mare 2020 Yaz koleksiyonu, sezonun öne çıkan yaz ve şık plaj tasarımlarını kendine has zarif çizgileri ile yorumluyor. Topraktan gelen tonlar, Retro detaylar, romantik esintilerle birlikte hem şık hem de bohem bir dünyanın kapılarını aralayan koleksiyon yalın bir enerjiyi yazla buluşturuyor.

Koleksiyon; bikini ve mayonun yanı sıra kaftan, elbise, bluz, etek, tulum, pantolon gibi plaj kıyafetleri eşlik eden, her haliyle yazı hatırlatan renk, model ve tasarımlardan oluşuyor. Aksesuar olarak şapka, çanta, sandalet gibi ürün grupları sadeliğe kattıkları renklerle öne çıkıyor.

Şıklığın yansıması olan koleksiyonda, her stile hitap eden trend tasarımlarda; kesik modeller, yüksek bel ve kemerli mayolar, önden bağlamalı bikiniler gibi retro kodlar, romantik fırfırlarla birleşerek zarif ve şık bir yaz sezonuna işaret ediyor. Geometrik çizgiler, cesur renkler tercih edilse bile zarafeti yansıtan yeni nesil mayo ve bikiniler, klasiklerden farklı bir seçki isteyenlerin tercihi. Koleksiyonda öne çıkan fırfırlı, tek parça ve derin V yakalı mayolar, büstiyer havasındaki bikini üstleri yazın özlenen havasını buluşturuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi