Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Suma Sanjati Butik Otel ve Restaurant

Sevda KÖYÜSTÜ İsmini, Boşnakçada “orman” anlamına gelen “suma” ve “rüya” anlamına gelen “sanjati” kelimelerinden alan, Suma Sanjati Butik Ot...

Suma Sanjati Butik Otel ve Restaurant

Sevda KÖYÜSTÜ

İsmini, Boşnakçada “orman” anlamına gelen “suma” ve “rüya” anlamına gelen “sanjati” kelimelerinden alan, Suma Sanjati Butik Otel, Şile Yeniköy’de yer alan harika bir yer. Sloganları; “yıldızımız gökyüzünde” olan bu güzel otel,  4 muhteşem ortağın bir araya gelip müthiş bir sinerji yaratmasıyla kurulmuş.

Suma Sanjati, bir Boşnak köyü olan Yeniköy’de, 120 dönümlük doğal bir ormanın içine konumlandırılmış, defne ağaçları ve kokinalarla bezeli, harika bir atmosfere sahip. Kuş seslerinin eşlik ettiği bu atmosfer, misafirlerine eşsiz bir huzur vadediyor.

Şehre bu kadar yakın olup, şehrin karmaşasından bir o kadar da uzak olabilmesi Suma Sanjati’nin en büyük avantajlarından biri. Kitap okumak, yazı yazmak, resim yapmak,  kafa dinlemek,  yürüyüş yapmak, huzur aramak ya da sadece sessizliğin sesini dinlemek, beklentiniz her ne olursa olsun, Suma Sanjati’nin beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacağından emin olabilirsiniz!

Suma Sanjati’de, oda konaklama ve kahvaltı şeklinde hizmet veriliyor. Öğlen ve akşam yemeği için ise dilerseniz restorandan rezervasyon yaptırabiliyorsunuz. 300 m2lik restoran, geniş verandası,  büyük şöminesi ve sıcacık dekoruyla huzurlu ve rahat bir yemek deneyimi sunuyor. Kaliteli malzemelerle yapılmış leziz yemekler, hızlı ve temiz şekilde servis ediliyor. Hem restoran personeli hem de tesisin diğer bölümlerindeki tüm personel güler yüzlü, ilgili ve çözüm odaklı.

Şile’ye 7 km, deniz kenarına ise 6 km uzaklıktaki Suma Sanjati, harika bir yürüyüş parkuruna, doğayla iç içe ve kurumsal organizasyonlara uygun 200 m2lik devasa bir toplantı salonuna sahip. Bu eşsiz mekânda sevdiklerinizle harika vakit geçirebileceğiniz gibi kendinizle baş başa kalarak, dinginliğin ve huzurun tadını çıkarabilirsiniz. Suma Sanjati, kurum politikası gereği, çocuklu aileleri kabul etmiyor ancak kapalı gruplarda çocuk misafir kabulü mevcut. Suma Sanjati’de tesis içine evcil hayvan kabul edilmiyor ancak evcil hayvanlarınızı otele yakın bir bölgedeki evcil hayvan oteline bırakabilirsiniz.

Suma Sanjati, rezervasyon için herhangi bir turizm şirketiyle çalışmıyor. Rezervasyon sadece otelden yapılabiliyor. Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için iletişim bilgileri şu şekilde:

Tel: 0546 724 78 62 E-posta : rezervasyon@sumasanjati.com

Doğanın kalbinde, ev sıcaklığında, temiz ve nezih bir tatil deneyimi için Suma Sanjati’yi tercih edin. Asla pişman olmayacaksınız!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe