Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Academia İlkbahar / Yaz 2021 Erkek Koleksiyonu

Academia, sokak modası ve klasik giyim kodlarını güncellediği Academia Erkek İlkbahar/Yaz 2021 Koleksiyonu ile yeni sezonda modaseverleri As...

Academia İlkbahar / Yaz 2021 Erkek Koleksiyonu

Academia, sokak modası ve klasik giyim kodlarını güncellediği Academia Erkek İlkbahar/Yaz 2021 Koleksiyonu ile yeni sezonda modaseverleri Asya’ya bir yolculuğa çıkarıyor. Farklı kapsül koleksiyonlardan oluşan koleksiyon, monokrom modern grafik anlatımlar, hibrit parçalar ve desen anlatımlarıyla sezona dinamizm katıyor. 

Siyah ve beyazın ağırlıkta olduğu monokrom grup ile sezona güçlü bir başlangıç yapan koleksiyonun genelinde sıkça karşımıza çıkan palmiye, kuru kafa ve kaplan öğelerinin içinde gizlendiği özel bandana desen, el çizimi palmiye desen ile birleşiyor. Sportif çizgili trikolar ve tencel tişörtlerin oluşan güçlü jersey gruplar, natürel karışımlarla bu sezon sokak modasını tekrar yorumlayan yıkamalı pamuk keten mont-şort takımlar, overshirtler ile tamamlanıyor.

Klasik pinstripe desenin kullanıldığı Utility temasında yıkamalı mavi, saks, lacivert ve haki tonlar öne çıkıyor. İkonik etamin nakışlı tişörtler, Japon alfabesi ile yorumlanan Academia yazılı tişörtler, klips detaylı klasik pantolonlar, fermuarlı color-block trikolar ve patchwork gömlekler koleksiyonun vazgeçilmez tasarımları arasında yer alıyor.

Sıcak yazla birlikte haki, pembe ve ekru tonlarının tropikal baskılarla buluştuğu koleksiyonda zamansız bir stil sunan retro pololar, pileli vintage pantolonlar, Hawai gömlek ve polo tişörtler, viskon keten karışımı basic gömlekler dikkat çekiyor. Academia erkeğinin özgür ruhununu yansıtan astarsız ceket ve pantolon takımlar kullanım rahatlığı sunuyor. 

Academia Active Wear grubu ise alışılmışın dışında kombinleriyle ezber bozuyor. Batik desen anlatımları, reflektör baskı detayları, dijital grafikler ve teknolojik kumaşlar aktif giyimi yeniden yorumluyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe