Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Minimalizm, dijital desenler ve sürdürülebilirlik

Türkiye’nin erkek giyim markası Kiğılı; hazırladığı kış koleksiyonuyla erkek modasının trendlerine meydan okuyor.  Monomalist, Fash-Luxe ve ...

Minimalizm, dijital desenler ve sürdürülebilirlik
Türkiye’nin erkek giyim markası Kiğılı; hazırladığı kış koleksiyonuyla erkek modasının trendlerine meydan okuyor. 

Monomalist, Fash-Luxe ve New Normal olmak üzere 3 ana temayla kurgulanan Kiğılı kış sezonunda azlık, teklik ve sadelik temeliyle oluşan monokrom tarzının incelikleri Monomalist yaklaşımlarla ele alınırken lüks ve spor tonlar ile kullanımı artırılmış netlik yaratan Fash-Luxe kurgusu, erkekleri dijitalleşen dünyaya hazırlıyor. Koruyucu teknolojiler, tarihsel etkiler ve bilgisayarların dokunuşuyla şekillendiren New Normal, antik tarzları dijital gelecekle anlatıyor. Minimalizmi, dijital desenler harmonisi ve sürdürülebilirliği domine eden koleksiyon erkek giyimine sıra dışı alternatifler sunuyor. 

Teknoloji ve gelecek trendlerini ana odağına alan erkek giyiminin öncü markası Kiğılı, kış sezonunda erkekleri çağdaş bir çekicilikle buluşturuyor. Çevreye duyarlı ve sürdürülebilir üretim anlayışının da hakim olduğu, Fash-Luxe, Monomolist ve New Normal temalarıyla şekillenen koleksiyon hem günlük hayatta hem de iş hayatında tarzlarını yansıtmak isteyen erkeklere birbirinden şık seçenekler sunuyor. Sürdürülebilir anlayışın hakim olduğu koleksiyon, geri dönüştürülmüş ipliklerle üretilen gömlekler, örme grubu atıklarından dolgu elyaflı montlar, doğal liflerin kullanıldığı pantolon ve yüzde yüz doğal boyar maddelerle renklenen yeni sezon ürünlerle şekilleniyor. 

Monomalist yaklaşım, kült klasik tasarımlarda yaratıcılığı zorluyor

Tek veya iki zıt renk ya da belirgin desenlerden oluşan monokrom tarzının inceliklerinin ele alındığı sezonda Monomalist detaylar koleksiyonda kendine fazlaca yer ediniyor. Pantolon, ceket, kazak, palto, astarsız örme ceket, örme gömlek, ipli pantolonlarda sıklıkla kullanılan siyah, beyaz ve kırmızı renkler, erkeklerin tarzlarındaki özgürlüklerini dışarıya yansıtmalarına yardımcı oluyor. Geometrik desenler kış sezonunda koleksiyona hareket kazandıran bir diğer dokunuş olurken sadeliği ve nesneliğin ön planda olduğu temanın temel renkleri ise her dönemin klasiği siyah, beyaz ve kırmızı ailesi yeni sezonun ruhuna sadelik katıyor. Minimalizme nihai bir bakış ile daha temiz daha keskin çizgiler ile lüks bir spor seçeneği sunan yeni sezon, spor kesim pantolonlar, rahat fitler, örme kumaş pantolonlar sunarken ürünlerde stil çeşitliliği ile gardıropların ömrünü uzatıyor. Ortak dil olarak sadelik ve şıklığın özenle vurgulandığı koleksiyonda kült klasik tasarımlara, iyi tanımlanmış siluetlere yer veriliyor.  

Fash-Luxe, dijitalleşen yeni dünyada çağdaş bir çekicilik vaat ediyor

“Bilinçli Çekirdeğe Geçiş” mottosuyla kış sezonuna izlerini yansıtan Fash-Luxe, dijitalleşen yeni dönemde erkekler için çağdaş çekiciliğin kapılarını açan yeni bir akım yaratıyor. Erkek giyim modasının temel tonları haki, bordo, kiremit, petrol ve hardal ile hayat bulan kruvaze yelek, ceket, pantolon, gömlek ve hırkalar erkeklerin vazgeçilmezi arasında ilk sıralarda yer alıyor. Klasik tarzın yanı sıra genç, lüks ve spor tarzlara da hitap eden ve kullanışlı tonlar ile kullanımı artırılan ürünler, mevsim geçişlerinde erkeklerin en büyük yardımcısı oluyor. Fash-Luxe, netlik ve canlılık ile dijitalleşen yeni dünya için çağdaş bir çekicilik vaat ediyor. 

Geçmişten geleceğe New Normal ile stil kodları gönderiliyor 

Koruyucu teknolojiler, tarihsel etkiler ve dijital dokunuşlarla üretilen tasarımların ön plana çıktığı New Normal temasında antik tarzlar dijital gelecekle harmanlanıyor. Doğal ve nostaljik trendlerin, doygun sıcak tonlarla tanımlandığı temada, klasik kullanışlı nötr renkler ve sakin pastel tonları ile geleneksel ve modern birleşimli bir zariflik yakalanıyor. Antik ve fütüristliğin bir arada harmanlandığı temada kül grisi, optik beyaz, zencefil kökü, çöl hurması, brownie ısırığı, altın hasat, tavşan patisi, vintaj mavisi, kalın grafiti, fısıldayan beyaz renkler temanın fütüristik yapısına bir gönderme de oluyor. Sıfır atık üretimin tercih edildiği temada; kullanım performansı da yüksek tutuluyor. Dayanıklı, uzun ömürlü kumaşlar ve kıyafetlerin işlevselliği eşleştiriliyor. Hava koşullarına uyumlu ve kolay temizlenebilir, desenli çorap, yünlü ve desenli kasketler de koleksiyondaki yerini alıyor. 

Atkı ve şapka detaylarıyla kış aylarına sıcak bir dokunuş katıyor

Kiğılı’nın kış sezonunda örme ceketler, trikolar, yelekler, parkalar, kürklü paltolar, ekose yün ceketler göze çarpıyor. Dolgulu spor yelek ve montlarıyla da dikkat çeken Kiğılı kış sezonu, atkı ve şapka gibi detaylarıyla da soğuk kış günlerine sıcak bir dokunuş katıyor.   

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe