Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Beymen Club İlkbahar/Yaz kampanyası güneşin izinde bir yaz

Şehirde yazın keyfini çıkaranların ve yazlık yerlerde şehrin enerjisini canlı tutmaktan vazgeçmeyenlerin hikayesini anlatıyor.  Günbatımı re...

Beymen Club İlkbahar/Yaz kampanyası güneşin izinde bir yaz

Şehirde yazın keyfini çıkaranların ve yazlık yerlerde şehrin enerjisini canlı tutmaktan vazgeçmeyenlerin hikayesini anlatıyor. 

Günbatımı renklerine boyanmış gökyüzü, hafif esintiler eşliğinde uzun sohbetlere dalınan sıcak yaz akşamları, iyi yemeğin peşinde kat edilen yollar, ilk kez keşfedilen ara sokaklarda çıkılan heyecanlı maceralar... 

Beymen Club dostları için şehir hep dinamik ve hareket halinde. Değişiyor, dönüşüyor ama her zaman tanıdık yüzlerle, iyi hissettiren enerjilerle dolu. Beymen Club 2024 İlkbahar/Yaz kampanyası, şehrin bitmeyen enerjisini kalbinin derinliklerinde hissedenleri “Sun Guides City” diyerek güneşin izinden gitmeye davet ediyor. 

Beymen Club İlkbahar/Yaz kampanyası güneşin izinde bir yaz

Beymen Club’ın şehirli duruşunun her detayında hissedildiği kadın-erkek tasarımlarına modern yaz yorumu katan Beymen Club 2024 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nun kampanya çekimleri için ünlü yönetmen Deniz Birgi kamera arkasına geçti. Kampanya, şehirde yazlık ritüelleri keşfedenler ve yazlık yerlerde şehirli kimliğini koruyanların yaz maceralarından ilham alıyor.

Beymen Club Marka Yönetimi Direktörü Dilek Billor Yılmaz, “Yeni bir sezona güneşin rehberliğinde merhaba diyoruz. Beymen Club’ın keşif yolculuğu rotasında hep var olduğumuz şehir hayatının içerisindeyiz. Ama bu kez yazlık bir şehrin keşfindeyiz. Ziyaret ettikleri her yere kendi sıcacık yaz hikayesini taşıyan Beymen Club kadını ve erkeği, hayatı yaşama biçimi ile ilham vermeye, modern ve yenilikçi tavrı ile özgün bir kimlik sergilemeye yeni sezonda da devam ediyor” sözleriyle, Beymen Club 2024 İlkbahar/Yaz Kampanyası’nın bu yazın ilham kaynağı olacağının sinyallerini veriyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi