Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Club Plazza Lohne'de kapılarını açtı

EĞLENCENİN NABZI CLUB PLAZZA’DA ATACAK   Almanya’nın Lohne şehrinde açılan Club Plazza, nargile keyfini sıradışı partileriyle harmanladığı k...

Club Plazza Lohne'de kapılarını açtı
EĞLENCENİN NABZI CLUB PLAZZA’DA ATACAK
 
Almanya’nın Lohne şehrinde açılan Club Plazza, nargile keyfini sıradışı partileriyle harmanladığı konseptiyle gece hayatına yeni bir soluk getiriyor. Club Plazza’nın samimi, sıcak ve enerjik ortamı gurbetçilerimize kendilerini evinde hissettirecek
 
Bildiğiniz tüm nargile deneyimlerini unutun… Hafta sonları Türk ve Balkan partileriyle coşmaya hazır olun… Club Plazza, hafta içi nargile keyfinizi otantik ambiyansıyla farklı bir boyuta taşırken, hafta sonları da eğlenceli partileri ve coşkulu kalabalığıyla gece hayatına benzersiz bir dokunuş getiriyor.
 
Nargile keyfinizi, tatlı, ekşi, yoğun, egzotik olmak üzere farklı notalara sahip 15 ayrı aromasıyla çeşitlendiren Club Plazza’da her damak zevkine uygun bir seçenek bulmak mümkün. Hafta içi Club Plazza’nın samimi atmosferinde nargile keyfinizi alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleriyle taçlandırabilirsiniz. Club Plazza hafta sonları düzenleyeceği Türk pop geceleri ve Balkan partileriyle de gece hayatına renkli bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Gurbetçileri ve Türkiye’den gelecek olan misafirleri kendi evinde hissettirecek kadar rahat ettirmeyi hedefleyen ambiyansı ile Club Plazza, eğlencenin tanımını yeniden yazıyor.
 
Club Plazza Lohne'de kapılarını açtı

Club Plazza’nın işletmeciliğini DJ Milko olarak bilinen Günay Başaran yapıyor. Aslen Bulgaristanlı olan Günay Başaran, 2005 yılından bu yana düzenlediği organizasyonlarla eğlence hayatında dikkat çeken başarılı bir isim. Günay Başaran, Club Plazza’da geleneksel ile çağdaş eğlence dinamiklerini mükemmel bir şekilde harmanladıklarına dikkat çekti. Başaran, nargile sevenler ile hafta sonu kaliteli müzikle eğlenmek isteyenleri Club Plazza’nın samimi ve sıcak ambiyansını deneyimlemeye davet etti.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi