Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Blue Serisini Masmavi Bir Yaza İthaf Ediyor

Koleksiyonlarında kullandığı renk paletiyle denim tutkunları tarafından büyük beğeni toplayan Wrangler, 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda,...

Koleksiyonlarında kullandığı renk paletiyle denim tutkunları tarafından büyük beğeni toplayan Wrangler, 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda, mavi renk ve tonları üzerine odaklanıyor.

Denimin rengi olan Indigo, koleksiyona sofistike bir görünüm sağlıyor. Koyu maviden, turkuvaza, elektrik mavisinden, indigoya uzanan renk paleti, parlak ve solgun tonların birbiriyle olan karışımını ortaya çıkarıyor.

Yüzeyinde masmavi gökyüzünün ve kabarık bulutların sergilendiği düşük belli dar kesim Courtney Jean, sezonun en çarpıcı parçaları arasında yerini alıyor. Courtney’nin de içinde bulunduğu Sunny Skin serisi, Wrangler Denim Spa Koleksiyonu’nun nemlendiricili kumaşa sahip jeanlerinden biri oluyor. Sunny Skin serisini, parlak mavi ve su renkleriyle kontrast oluşturan lüks beyaz yıkamalara sahip, yaz için en uygun jean serisi tamamlıyor.

Wrangler’ın kadın koleksiyonunda bu sezon, özel mavi jakarlı denim pantolon da beğeniye sunuluyor. Western motifleri ile iç içe geçen mavi kamuflaj desenleri, zeytin özlü formüllü Denim Spa yıkamasına sahip Corynn jean üzerinde hayat buluyor. Wrangler’ın jakar denimi aynı zamanda Western denim ceket üzerindeki enerjiyi de yeniden ateşliyor.

Wrangler’ın en seksi jeanlerinden biri olan Corynn, bu sezon mor yansımalardan gökyüzü rengine kadar uzanan ve güçlü görsel yıkamalarla zenginleşen özel bir mavi renk ile raflardaki yerini alıyor. Düşük bel-dar kesim Molly ise mavi renk başta olmak üzere yeşil ve ten renkleriyle chino pantolonlarda yeniden hayat buluyor. Koleksiyondaki mavi renk konsepti, t-shirtlerde, ince kazaklarda ve su geçirmez parkalarda da devam ederek kendini gösteriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi