Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şehirli kadına kendisini prenses gibi hissettiriyor

Dünyanın farklı şehirlerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonlarıyla modaya yön veren Avustralyalı giyim markası Forever New’in göz al...

Dünyanın farklı şehirlerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonlarıyla modaya yön veren Avustralyalı giyim markası Forever New’in göz alıcı yeni koleksiyonu Park Avenue Princess, şehirli kadına kendisini prenses gibi hissettiriyor. 

Gece ve gündüz, günün her anına uyum sağlayan elbiseler size tüm gün şık ve rahat bir stil sunuyor.

Uçuşan elbiseler ve çiçek desenler

Şehirli kadının zarafetini yansıtan koleksiyonun ana hatlarını çiçek baskılar ve uçuşan elbiseler oluşturuyor. Şık elbiseler, tulumlar ile aplike detaylar, danteller, çiçekler ve brokar baskılar, yeni sezon için güncellenmiş modern siluetler, gece ve gündüz kadınsı görünmenizi sağlayacak.

Pastel renklerle gecenin yıldızı olacaksınız

Adını New York’un alışveriş mağazalarıyla ünlü Park Avenue bulvarından alan Forever New’in yeni koleksiyonunda, özel davetlerin yıldızı olmak isteyen kadınlar da unutulmadı. Pastel renklerde tasarlanan elbiselerle katıldığınız davetlerde çevrenizdekileri şıklığınızla büyüleyeceksiniz.

Askılı çantalarla şıklığınızı tamamlayın

Prensesleri kıskandıracak elbisenizin en dikkat çekici unsuru ise yüksek topuklu ya da bilekten bağlamalı ayakkabılar olacak. Uygun renklerle kombinleyebileceğiniz clutchlar ve büyük ebatlı koldan askılı çantalardan biriyle şıklığınızı tamamlayacaksınız. Seçeceğiniz toz pastel veya monokromatik tonlu aksesuarlar ise gün boyu size elegan bir esinti vererek kadınsı hissettirecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi