Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Topraktan gelen güzelliği tekrar yaşatıyor

Derinin vücutla bütünleşen haline vurgu yapan BNG, “Doğanın Nimetleri” isimli 15 /16 Kış koleksiyonuyla kadınları köklü bir değişimle yü...


Derinin vücutla bütünleşen haline vurgu yapan BNG, “Doğanın Nimetleri” isimli 15 /16 Kış koleksiyonuyla kadınları köklü bir değişimle yüz yüze getiriyor ve topraktan gelen güzelliği tekrar yaşatıyor. Toprağın Nimetlerinden de ilham alan marka, koleksiyonunda toprağın yaratılışından hareket ederek tasarladığı orijinal parçalarla, BNG kadınını daha da güçlü kılıyor.

Markanın temel rengi olan siyahlara, beyazlar, toprak renkleri, soft melanjlar, kırmızı -griler, antrasitler eşlik ederken, çarpıcı renkleri ile tüm gözleri yine BNG kadınına çekiyor. Bir arzu markası olan BNG, bu sezon da güçlülük hissini, modellerindeki keskin hatlarıyla körüklüyor.


Her sezon kadınları farklı hikayelerle bütünleştiren marka, elbise, şalvar-pantolon, etek ve göz alıcı trikolarını birbirinden çarpıcı renkleriyle ortaya çıkarıyor. Sadeliğin simgesi birçok modeli, farklı kombinlerle bir anda en havalı parçaya çeviren marka, sofistike çizgisinden bu sezonda vazgeçmiyor.

Deri ile buluşan dokular

BNG’nin imzası haline gelen yumuşacık deriler, farklı katmanlı tasarımlarla kadına hareket özgürlüğünü hissettiriyor. Markanın en dikkat çeken modelleri arasında yer alan uzun gömlek elbiseler, şifon-deri-triko karışımlı elbiseler, sezonda tunik, yelek veya elbise olarak etkisini gösteriyor. Kadının sofistike siluetini, özel kumaşlarıyla ortaya çıkan marka, deri ile kombinlenecek trikoların kusursuz varyasyonlarını sunuyor.


Güne başlarken giyilen ve çok yönlü kullanım sağlayan BNG parçalarıyla, ufak dokunuşlar ile yine geceye devam etmeyi sağlıyor. Her bir parçayla ayrı bir hava sağlayan çok özel deri kemerler ve deri aksesuarlarla ezberleri bozarken, kullanışlılığını yeni tasarımla bütünleştiren çantalarla güçlü BNG kadınının imajını sağlamlaştırıyor. Rahatlığın tasarımla harmanlandığı, 15/16 BNG Kış koleksiyonu, yalın çarpıcılığıyla içinizdeki “güzelliği” uyandırıyor, canlandırıyor ve kış sezonu boyunca dikkat çekici BNG kadınının gücünü vurguluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi