Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yazın pastel tonlarını koleksiyonuna yansıtıyor

Flok baskılar, dijital dantel görünümlü baskılar, feminen desenler ile İlkbahar/Yaz koleksiyonunda iddiasını ortaya koyan Penti, iç giyi...


Flok baskılar, dijital dantel görünümlü baskılar, feminen desenler ile İlkbahar/Yaz koleksiyonunda iddiasını ortaya koyan Penti, iç giyimdeki başarısını kanıtlıyor. 


Ten ile mükemmel uyumu yakalayan renk seçimleri, her vücut tipine uygun farklı kesimler, sıra dışı çizgiler ve sürprizler kadınların iç dünyasına doğru yola çıkıyor. Yazın pastel tonlarını koleksiyonuna yansıtan Penti, asil siyahı ve çapıcı kırmızıyı da unutmuyor. Birbirinden farklı bodysuit’lerle farklılığını öne çıkaran marka, iç giyimi sokaklara taşımak isteyen kadınları da alternatif sunuyor.

Kumaş ve tasarımıyla, jean’lerle ve ceketlerle uyum yakalayan bodysuit’ler yazın her anında sizinle oluyor. Cüratkar parçalar bunlarla da sınırlı kalmıyor, Penti’de sıra dışı jartiyerler ve aksesuarlar bulmak mümkün oluyor.


Kadınların her anına ortak olmak isteyen Penti, yaz kombinlerine eşlik edecek straplez sütyenleri ve dikişsiz parçaları da unutmuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi