Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Minik tatilcilere özel koleksiyon

DeFacto’nun çocuklar için hazırladığı Beachwear koleksiyonu, minik tatilcilere cıvıl cıvıl ve macera dolu bir yaz vadediyor.  Çocuklara d...

DeFacto’nun çocuklar için hazırladığı Beachwear koleksiyonu, minik tatilcilere cıvıl cıvıl ve macera dolu bir yaz vadediyor. 

Çocuklara da farklı renk ve desendeki bikini ve mayoları diledikleri gibi kombinleyerek kendi tarzlarını oluşturma fırsatı sunan DeFacto Çocuk Beachwear Koleksiyonu, eğlenceli desenleriyle ve elbiselerden baskılı şortlara, kulaklı şapkalardan sevimli çantalara kadar uzanan seçenekleriyle miniklerin en favori plaj kıyafetleri olacak.

Her sezon en yeni trendlere göre hazırlanan modelleriyle çocukların da vazgeçilmez markalarından olan DeFacto, şimdi de tatili en çok hakeden miniklere sürpriz bir plaj koleksiyonu hazırladı. 2016 yaz sezonu için 3-8 ve 9-14 yaş grubu çocuklara özel tasarlanan DeFacto Çocuk Beachwear Koleksyonu, minik tatilcilerin hem kendi stillerini oluşturacak hem de rahatlıklarıyla plaj keyfini artıracak seçenekler sunuyor.

Tütüler, püsküller ve fırfırlarla kızlar başrolde

Minik kızların heyecanla üzerlerinde taşıyacağı payetler, lazer kesimli fırfırlar ve tütü detaylı parçalardan oluşan koleksiyon, göz alıcı neon renkleri ve grafik tasarımlı tropikal desenleriyle çocukların en favori plaj kıyafetleri olacak. Çocukların diledikleri gibi kombinleyebileceği bikini ve mayoların yanı sıra fırfırlı tek omuzlu modeller ve marin temali sevimli balık apliklerle süslenen tasarımlar trendleri takip etmek isteyen minikleri sevindirecek.Plajda rahatlığı sunan şortlar, etekli altlar, yüzücü modeler, pamuklu plaj elbiseleri, minik kulak detaylı hasır şapkalar ve parmak arası baskılı terlikler de bu yaz aylarında miniklerin plaj modasını renklendirecek.

Minik beyler maceracı denizcilere dönüşüyor

Büyüklerden ilham alarak trendi takip etmek isteyen minik beyler ise bu sezon plajlarda tropikal bir hava estirecek. Tropik ağaçların sıcak desenlerini mayolara taşıyan koleksiyonda, toprak tonlardan deniz mavisine uzanan renklerle derinliklerin dünyasına ait balık figürleri minik denizcileri maceradan maceraya sürükleyecek. Çapa baskılı mayoların öne çıktığı koleksiyonda marin temasının etkisi de yoğun olarak hissedilecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi