Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şehirde sonbahara hazır mısınız?

Serin havaların kendini göstermesiyle, stil sahibi gardıropların vazgeçilmez parçası biker deri ceketler hayat kurtarıyor!  Deri giyim ve ...

Serin havaların kendini göstermesiyle, stil sahibi gardıropların vazgeçilmez parçası biker deri ceketler hayat kurtarıyor! 

Deri giyim ve aksesuar modasının lider markası DESA, biker deri ceketlerde vintage ruhunu tasarımlarına yansıtıyor. Kişiye özel, tamamen tek tek el işçiliğiyle üretilen tasarımlara imza atan DESA, modanın eskimeyen ruhunu gözler önüne seriyor.

Moda dünyasında 70’lerin etkilerini hissettiğimiz şu günlerde deri giyimde kalite ve modanın öncü markası DESA, vintage koleksiyonu ile eskinin eskimeyen izlerini tasarımlarına yansıtıyor. Tamamen el işçiliği ile üretilen, özellikle eskitme efektlerinin yer aldığı koleksiyonda, keskin siluetli biker deri ceketler, 70’lerin vintage ruhunu DESA yorumuyla günümüze taşıyor.

Kendini özel hissetmek, stili ve seçimleriyle farklı olmak isteyen moda tutkunlarının sahip olmak isteyeceği sonbahar Vintage DESA koleksiyonu materyalin ustaca işlenişi ile adeta zamansız bir koleksiyonu ruhunuza yansıtıyor.

Toprak tonları, kum beji ve çatlamış ufalanmış toprağın dokusundan ilham alınarak, bu dokunun asi ruhuna uygun olarak hazırlanmış eskitme tekniği kullanılan derilerle hazırlanan koleksiyonda, slim fit vücuda oturan genç tasarımlar kadın koleksiyonunun vazgeçilmez parçaları arasında... Erkek koleksiyonunda ise armalar ceketlere dinamik bir görünüm kazandırırken çıkarılabilen yaka ve cep detayları dikkat çekiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi