Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Lacoste ile Highsnobiety iş birliği gerçekleşti

Lacoste ile Highsnobiety, modanın ve tenisin en iyi bileşenlerini bir araya getirerek mükemmel bir şıklık tarifi sunan sınırlı sayıdaki L003...

Lacoste ile Highsnobiety iş birliği gerçekleşti

Lacoste ile Highsnobiety, modanın ve tenisin en iyi bileşenlerini bir araya getirerek mükemmel bir şıklık tarifi sunan sınırlı sayıdaki L003 2K24 Highsnobiety sneaker ve giyim koleksiyonunu sunmak için iş birliği gerçekleştirdi.

L003 2K24 modelinin ilk versiyonu, tenis şıklığını, Fransız modasının “je ne sais quoi” tarzını ve sıra dışı lüksü bir araya getiriyor. Lacoste'un tenisteki ikonik mirasını bir başlangıç noktası olarak kullanan kültürel medya ve yaşam tarzı markası Highsnobiety, günlük spor siluetine yükseltilmiş bir yaklaşım için yeni lüks ve gençlik kültürü nüanslarını sunan L003 2K24 sneaker modelini ekliyor.

L003 Neo'nun bir evrimi olarak sunulan, L003 2K24 modeli, Neo modayı odak noktası olarak alıp spor etkilerini temeline katıyor. Neden mi? Çünkü 2024 sporun kültürü, modayı ve stili ele geçirdiği yıl olma sözü veriyor.

Lacoste ile Highsnobiety iş birliği gerçekleşti

L003 2K24, kortun tekniğini, nüansını, neşesini ve sanatsal yeteneğini bir araya getirerek günlük hayata taşıyor. Özünde, yüksek performanslı hafif bir spor ayakkabısında mevcut tüm gelişmiş spor teknolojisi kodları bulunuyor. Çoklu panelli süper hafif üst kısım, balistik Naylon, dolgulu file vamp ve dolgulu topuk yaka gibi gerekli tüm özellikler, konforlu bir üst düzey spor ayakkabısında sunuluyor. Stabilite için TPU takviyeli yastıklama sağlayan Eva orta taban, koşudan ilham alan kaymaz çivilerle tamamlanan kauçuk dış yüzeyle birleşerek, spor ayakkabıya daha göz alıcı ve çağdaş bir görünüm kazandırıyor.

L003 2K24 Highsnobiety sneaker, bu spor temellerini daha yüksek bir seviyeye taşıyor. Geliştirilmiş sokak giyiminin kültürel liderleri Highsnobiety, sneaker modelini korttan Paris Moda Haftası'nın hareketli sokaklarına taşıyarak, benzersiz, birinci sınıf dokunuşlar ekliyor. Tüylü süet, zengin ağlar, ağır havlu astar, işlemeli logolar, birinci sınıf nubuk deri dil etiketi, örme iç taban, mat yüzeyli TPU kabartmalı dış yüzey ve eskitme deri altlıklar, attığınız her adıma güzellik ve neşe hissi katmak için bir araya geliyor.

L003 2K24'ün bu ilk modelinin minimal renkleri "Tenisin Tonları "ndan ilham alıyor. Toprak ve çim grand slam kortlarının sakin renklerini Lacoste'un ikonik logosunu anımsatan yeşil detaylarla harmanlayarak klasik ve çağdaş bir hava yaratıyor. Eğer Lacoste ikonik polo tişörtünü ayaklarınız için tasarlıyor olsaydı, bu o olurdu. Premium, sportif, şık, zahmetsiz, dünün, bugünün ve yarının klasiği.

Lacoste ile Highsnobiety iş birliği gerçekleşti

Ayrıca Lacoste x Highsnobiety iş birliğinde L003 2K24 Highsnobiety sneaker modeline eşlik eden bir giyim koleksiyonu bulunuyor. Bu koleksiyon, ikonik Lacoste polosunun yeni bir yorumuyla birlikte ayakkabının 'Tenis Tonları' temasını devam ettiriyor. Ayrıca, iki markanın iş birliği, tişört, hoodie, eşofman altı, şapka ve çoraptan oluşan detaylı bir koleksiyon sunuyor. Unisex giyim parçaları, oversize formda tasarlanmış olup, rahatlık hissiyatını güçlendirerek, yüksek kaliteli malzemeler ile tasarımın detaylarını ön plana çıkarıyor. Polo, hoodie, eşofman altı, çorap ve şapka, ayakkabının tonlarını yankılayan geleneksel krem rengi paletinde sunulurken, ortak markalı beyaz tişört koleksiyona eğlenceli bir '90'lar nostaljisi katıyor. L003 2K24 Highsnobiety sneaker ve giyim koleksiyonu, iki markanın birlikte ilk koleksiyonunu kutlayan özel bir logo içeriyor.

Sportif tenis kurallarının rahat ve yeni lüks ile buluştuğu L003 2K24 Highsnobiety sneaker ve giyim koleksiyonunu kaçırmayın. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi