Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Live Original; Senin Yolun, Senin Tarzın, Senin Hikayen

Özgün ve cesur bir tarza sahip olanların tercihi Dockers®’ın geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği başarılı kampanyası ‘Live Original’, yeni yüzle...

Live Original; Senin Yolun, Senin Tarzın, Senin Hikayen

Özgün ve cesur bir tarza sahip olanların tercihi Dockers®’ın geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği başarılı kampanyası ‘Live Original’, yeni yüzler ve sesler ile bu sezonda da devam ediyor. Dockers® Live Original, stilini kullanarak orijinalliği yakalamanın yollarını keşfedecek.

‘Live Original’ kampanyasının özünde Dockers®’ın anavatanı Kaliforniya, San Francisco’dan çıkan özgün fikir ve sesler yer alıyor. Dockers Live Original için asıl özgünlük bir şeyi ilk defa başarmak değil, tarzınla fark yaratmak. Tıpkı klasik bir khaki pantolonu alıp günlük stilin değişmez bir parçası haline getiren Dockers® gibi. 

İyimserlik, özgünlük ve yaratıcılığın benzersiz bir karışımını merkezine alan ‘Live Original’, hikayesini bir araya geldiği birbirinden özgün isimler ile anlatıyor. Taylor Hill (model), Nicole Zignago (şarkıcı/söz yazarı), Elina Svitolina (tenisçi) gibi yeni eklenen isimlerle genişleyen Dockers Crew®; profesyonel ve kişisel yaşamlarına karşı sergiledikleri özgün duruşlar ile ‘Live Original’ için ilham kaynağı oldu. Geçtiğimiz yıl kampanya bünyesinde yer alan Jordan Poole, Maud Le Car, Gael Monfils, Matthias Dandois ve Johnny Salido ise bu sezonda da orijinal stilleriyle özgün duruşlarını sergilemeye devam edecek.

Taylor Hill

Dockers®’ın ABD’den son marka elçisi ve model. Colorado’da büyüyen ve profesyonel modellik kariyerinden önce de dinamik bir yaşantıya sahip olan Hill, işi dolayısıyla hakim olduğu trendler sayesinde kendine özgü bir stil anlayışına sahip.

Nicole Zignago

Perulu şarkıcı ve söz yazarı Nicole Zignago, Latin Amerika’nın en yeni Dockers Crew® üyesi. Kendine has melodileri ve hayata dokunan sözleri ile tanınan Nicole, günlük moduna göre değiştirdiği stilini ‘çocuksu ve rahat’ olarak tanımlıyor ve özgün hislerini kombinlerine yansıtmanın önemine inanıyor.

Elina Svitolina

Ukraynalı profesyonel raket Elina Svitolina, eski tekliler dünya 3.sü ve 17 WTA tekliler kupası sahibi. Avrupa’nın en yeni Dockers Crew® üyesi olan Elina, ‘Live Original’ kampanyasına kortun içinde ve dışında koruduğu benzersiz stil anlayışı ile dahil oluyor.

Gael Monfils

Fransız profesyonel tenisçi Gael Monfils, eski tekliler Dünya 3.lüğü sahibi. Gael, Avrupa’nın Dockers Crew® üyesi olarak ‘Live Original’ kampanyasına geri dönüyor ve sahip olduğu klasik stil anlayışını da beraberinde getiriyor.

Live Original; Senin Yolun, Senin Tarzın, Senin Hikayen

Jordan Poole

Profesyonel NBA oyuncusu Poole, ‘Live Original’ kampanyasının ikinci sezonunda da karakteri ve giydikleri ile sergilediği Dockers® ruhunu da beraberinde getirerek geri dönüyor. Kendini rahat ve kreatif bir karakter olarak tanımlayan Poole, niteliği gösterişe tercih eden eforsuz bir stile sahip ve özgün bir stilin yolunun kendini en rahat hissettiğin parçalardan geçtiğine inanıyor.

Matthias Dandois

Profesyonel BMX sürücüsü olan ve 9 defa dünya şampiyonluğu elde eden Matthias Dandois, kendi orijinal tarzını koruyan bir Dockers® elçisi. Matthias’ın hayatı boyunca devam eden orijinalliğini sürdürme çabası ve standartların dışına çıkarak sınırlarını sürekli zorlaması ise onu profesyonel BMX flatland dünyasında gerçek bir öncü haline getiriyor.

Johny Salido

Meksikalı profesyonel sporcu ve freerider Johny Salido da ‘Live Original’ kampanyası ile Latin Amerika elçisi olarak geri dönüyor. Varolanı reddeden duruşu ve zamansız stile karşı olan sevgisi sayesinde Dockers® ile aynı sayfada buluşan Salido, her zaman bildiğini okuyan kişiliği sayesinde kimseden etkilenmeden, ne isterse onu giydiği bir stile sahip olduğunu belirtiyor.

Live Original; Senin Yolun, Senin Tarzın, Senin Hikayen

Dockers®, Live Original için üç gün boyunca marka elçileri ile birlikte Kuzey Kaliforniya sahillerini çağrıştıran, hem şehre hem sahile dokunan ortamlarda Dockers Crew® üyelerinin kişisel stilleri ve yıllar içinde değişimlerini keşfetti. 

Dockers Crew®’ın özgün üyeleri, içinden gelen sesi dinlediğinde nelerin mümkün olabileceğini gösteriyor. Kendi özgün duruşunu kabul edip stiline yansıttığında olacakları göstermenin bir yolu olarak kurgulanan Dockers® ‘Live Original’, 2024 sezonunda da karşınızda!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi