Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şehrin enerjisi ve yaşamın ritmi damga vuruyor

Saf kalitenin zamansız tasarımlarla buluştuğu Hemington, İlkbahar-Yaz 2024 Koleksiyonu ile karşınızda.  Hemington, yeni koleksiyon ilhamını ...

Şehrin enerjisi ve yaşamın ritmi damga vuruyor

Saf kalitenin zamansız tasarımlarla buluştuğu Hemington, İlkbahar-Yaz 2024 Koleksiyonu ile karşınızda. 

Hemington, yeni koleksiyon ilhamını Avustralya’nın şehir manzaralarının büyülü dünyasından alıyor. Tasarımlara yön veren unsurlar arasında; denizin verdiği dinginlik, dağlar ve ormanların ihtişamı, çöl vadilerinin özgür ruhu, vahşi doğanın coşkusu yer alıyor. Yerli kültürü anımsatan desenler ve etkileyici renk kombinasyonları da yeni koleksiyonda ön plana çıkıyor. Şehrin dinamik yapısı ve modernizmi yeni sezonda Hemington kalitesiyle hayat buluyor. 

Hemington, her sezon olduğu gibi bu sezon da tasarımlarını sürdürülebilirlik sözüyle tamamen doğal dokularla sunuyor. Özel seçilmiş çok ince Giza pamuğu, saf keten ve ipek elyaflardan birinci sınıf el işçiliği ile üretilen Hemington İlkbahar-Yaz 2024 Koleksiyonu, yaratıcı tasarımları ve rafine şıklığı ile yazı selamlıyor.

İtalyan pamuk ve keten elyaflardan örülen trikolar, pamuklu chino pantolonlar, keten blazer ceketler, incecik hırkalar, gündüzden geceye en keyifli anlara şıklığıyla eşlik ediyor. İkonik desenleri, nefes alan yüzeyleri, konforlu kalıpları ile koleksiyon, şıklık ve konforu birleştiriyor. Bu sezon tasarımlar; hem şehrin hızına ve gündelik yaşamın yoğunluğuna uyum sağlayan hem de hafta sonu ve tatilde ailesiyle vakit geçirip dinlenerek kendine zaman ayıran rafine zevklere sahip erkeklerin gardıroplarının tüm ihtiyacını karşılıyor.

Şehrin enerjisi ve yaşamın ritmi damga vuruyor

Bahara sıcak bir merhaba

Hemington Koleksiyonu’nda yer alan ürünler, bahara uygun harmonik renk kombinasyonları ile dikkat çekiyor. Bahar mevsimine merhaba derken toz allık, kum renkleri ile, latte ve sıcak bordo tonlarının çarpıcı birlikteliği göz kamaştırıyor. Mevsim sıcaklıkları artarken renkler; zıt mavi tonları, gök yüzü mavisi, soğuk gri ve aqua tonları ile değişiyor. 

Sıcak yaz günlerine eşlik eden renkler ise, parlak turuncu ve indigo mavisinin dikkat çekici uyumu, beyaz ve sarı kombinasyonları oluyor. Ayrıca koleksiyon; maceracı safari tonları, açık hakiden parlak hardala ve doğal tonlarda mavi ile sezona bütünlük katıyor. Doğadan gelen tüm bu canlı renkler Hemington’ın renkli koleksiyonu için ilham kaynağı oluyor ve koleksiyondaki her bir ürün Hemington doğallığını sonuna kadar yaşatıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi