Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Pantolonu bulmak artık çok kolay

Dockers®, Sonbahar 2018 sezonunda, her erkeğin kendini modern ve aktif hissetmesi için hem esnek hem de değişken tarzda bir koleksiyon sunuy...

Dockers®, Sonbahar 2018 sezonunda, her erkeğin kendini modern ve aktif hissetmesi için hem esnek hem de değişken tarzda bir koleksiyon sunuyor. Bu sonbahar Dockers®’ta herkese uygun bir pantolon modeli ve kesimi mutlaka var.

Günün her saatinde konfor ve şıklığı sunmak için tasarladığı ürünleri ile kendine güvenen ve bir stile sahip erkeklerin tercihi olmaya devam eden Dockers®, hem şık hem de rahat tasarımlarını erkeklerin ayağına getiriyor.

Dockers®’ın 2017’de “herkese uygun bir pantolon modeli ve kesimi” bulmak amacıyla başlattığı dünya turunda, dünyanın dört bir yanındaki dört farklı şehirde her kesimden kullanıcının beklentileri araştırıldı ve bu macerada Dockers®, erkeklerin khaki pantolonlardan neler beklediklerine ilişkin detaylı görüşlere ulaştı.

“Fit safari” olarak adlandırılan bu macera sonucunda Dockers® tasarım ekibi, kumaşlardan kesim ve dikişlere, bir erkeğin beklentisi olabilecek her detayı incelikle belirledi. Sonbahar 2018 sezonunda Dockers®, çok yönlü, kendinden emin bir görünüm sağlayacak mükemmel tasarımları ile eksiksiz bir konfor sunmaya devam ediyor

Dockers®’ta herkesin tarzına, vücut yapısına uygun bir pantolon ve kesim var

Her erkeğin tarzının ve vücut tipinin farklı olduğu noktasında hareket eden Dockers® tasarım ekibi, erkeklerin kendilerine en uygun kesimi seçmeleri gerektiği ve Dockers®’ta herkesin vücuduna uygun bir kalıp olduğu konusunda iddialı. Dockers®, bu sonbahar, belden aşağıya düz inen, vücuda oturan, yüksek ve alçak bel seçenekleri ile erkeklere geniş bir seçim yelpazesi sunuyor.

Şık görünümlü bir pantolonda skinny kesim tercih edenler “jilet gibi” bir görünüme kavuşurken, spor görünmek isteyenler ise yalnızca daha casual kesimleri tercih ederek farklı bir şıklığa sahip olabilir. Sneakerlarından vazgeçemeyenlerin tercihi olacak tapered kesimli bir Dockers® ise her zamanki gibi rahatlığından ödün vermeyenlerin kombini olmaya aday.

Rahatlıkla dolabınızdaki gömlek, t-shirt ve ceketiniz ile kombinleyebileceğiniz Dockers® kesimleri ile şık görünmek için yapacağınız tek şey size uygun kesimi ve tarzı belirlemek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi