Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Vepa62 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

BCBGeneration, Jessica Simpson, Vince Camuto, Fornarina, Fitflop, Promiss, Superga, Birkenstock, Geox, Toms, Vans, Tommy Hilfiger gibi dün...

BCBGeneration, Jessica Simpson, Vince Camuto, Fornarina, Fitflop, Promiss, Superga, Birkenstock, Geox, Toms, Vans, Tommy Hilfiger gibi dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran VEPA’62, farklılaşan, trendy, iddialı ve dikkat çekici modelleri ile İlkbahar-Yaz 2015 koleksiyonu ile sezona hızlı bir giriş yapıyor.

BCBGENERATION 2015 İLKBAHAR/YAZ KOLEKSİYONU
İlkbahar/Yaz sezonunda BCBGeneration hitap ettiği kendine özgü stili olan cool kız modeline tamamen özgür ve sıradışı bir tarz sunuyor. Sivri burun topuklular, dolgu topuk ve düz sandaletler, modern formda yeni nesil terliklerin yoğunlukta olduğu koleksiyonda bu sezon keskin ve belirgin çizgiler göze çarpıyor. Sezon trendlerinden yumuşak metalik deriler parlak güneş sarısı, nar kırmızısı, turkuaz mavi, şeker pembesi gibi canlı renkler ile kombinleniyor.

Yaz güneşinin sımsıcak dokunuşuyla BCBGeneration kadınının gardırobu bu sezon daha da renklenip feminenleşiyor. Sezonun en çok görünen trendlerinden biri olan bantlı ve kafesli yüksek topuklu sandalet modelleri BCBGeneration koleksiyonunda da dikkat çekici desenler, farklı metal dokunuşlar ve canlı renk yelpazesi içinde geniş yer buluyor. Özellikle kafes formundaki yüksek topuklu ayakkabılar minik ama dikkat çekici dekolteler sunarak kadının kendine olan güvenini arttıyor.

BCBGeneration kadını rahat bir gün geçirmek istediğinde ise yardımına renk-blokları ile farklılaşan espadriller, lüks deri materyallerle şıklaşan slip-on modeller ile aksesuar detaylarıyla dikkat çeken yeni trendy terlikler koşuyor.

Her türlü ortam için farklı alternatifler sunabilen koleksiyon tatilde, deniz kenarında bile her zaman şık olmayı amaçlıyor. Altın, bronz ve gümüşün güneş ışığı altındaki ışıltılarını yansıtan PVC terlik ve sandaletler rahatlığın yanında şıklığı da birarada sunuyor.

JESSICA SIMPSON 2015 İLKBAHAR/YAZ KOLEKSİYONU
İlk kez 2005 yılında lanse edilen Jessica Simpson koleksiyonu Amerikalı ünlü şarkıcı ve stil ikonu Jessica Simpson tarafından yaratıldı. Daha çok gündelik yaşama hitap eden koleksiyon ikonik, trendy, rahat ve ulaşılabilir olması bakımından her stilden kadını yansıtıyor. Global trendlerden etkilenerek heyecan verici ve feminen bir sezon sunan Jessica Simpson platform ve ahşap topuklar, sandalet ve modern topuklu terlikler ile koleksiyonunu sezonun en hit moda trendleri ile harmanlıyor.
Jessica Simpson seyahat ruhundan ilham aldığı 2015 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda, doğal kumaşlar ve deriler, dokuma espadriller ve ahşap materyaller koleksiyona sofistike dokunuşlar ekliyor. Bohem etkilerin görüldüğü metalik detaylar ile saç örgüsü deri ve streç kroşe merak uyandıran silüetler oluştururken zengin renk paleti klasik stillerde göze çarpıyor.

Modern ama aynı zamanda romantik feminen gece ayakkabıları ihtişamlı lüksü çağrıştırırken bantlı ve kafes formundaki yüksek topuklu sandaletler gösterişli rugan ve sedefli deri materyaller eşliğinde zarafeti ön plana çıkarıyor.

İlgi çekici zımbalar, metal aksesuarlar ile püskül detaylar koleksiyona özgür, feminen bir rock and roll stili katıyor. Düz sandalet modellerinde özenle işlenmiş zarif taş veya boncuk işlemeler gündelik stilinde ne kadar göz alıcı şıklıkta olabiliceğini kanıtlıyor adeta... Bu yaz sıkça göreceğimiz ahşap platform tabanlı kalın topuklar ise zımba detayları ile asiliğini daha çok vurguluyor.

VINCE CAMUTO 2015 İLKBAHAR/YAZ KOLEKSİYONU
Özgün tasarımları ile adından sıkça söz ettiren dünyaca ünlü ayakkabı markası Vince Camuto, 2015 İlkbahar/Yaz sezonuna 3 farklı trend ile giriş yapıyor.

Temel güdülerden yola çıkarak oluşturduğu koleksiyonun bir bölümünde, özellikle ayakkabı ve çanta birlikteliğini feminen bir atmosferde mimariyi andıran gösterişli ve modern silüetler içerisinde gösteriyor. Çok yönlü bir perspektife sahip olan koleksiyonda lüks deri materyaller içinde burnu açık stilettolar ve topuklu sandaletler, geometrik kesim detayları ve aksesuarlar favori modellerde ön plana çıkan özellikler oluyor. Bu modern çizgilerdeki ayakkabılara yumuşak tote çantalar ile doğal tonlardaki el çantaları eşlik ederek Vince Camuto kadının sofistike stilini tamamlıyor.

Dünyanın en muhteşem plajlarından gelen rüzgarları bohem etkilerle birleştiren espadril ve dolgu topuklar işlemeli kanvas materyaller eşliğinde gündelik hayatın komforunu şıklık ile birleştiriyor. Bu stile ise kum beji, pudra pembesi ve taba gibi doğal tonlardaki çapraz askılı postacı çantaları eşlik ediyor.

Yaz akşamlarının ihtişamı ve ışıltısı ise zevkle ve incelikle işlenmiş taşlarla ve yeni trend piramid zımbalarla bezeli sandalet ve yüksek topuklu gece ayakkabılarında ortaya çıkıyor. Bunun yanında parıltılarıyla gözalan portföy ve clutch çantalar gece stilinizin en iyi tamamlayıcıları oluyor.

FORNARINA 2015 İLKBAHAR/YAZ KOLEKSİYONU
Fornarina 2015 İlkbahar/Yaz koleksiyonu sıradışı duyguların yansıdığı bir koleksiyon olarak karşımıza çıkıyor. Koleksiyon bir yandan markanın DNA’sının otantik yönlerine dikkat çekerken diğer yandan ise futuristik elementler kullanarak aklımızı başımızdan alıyor ve feminen, kozmopolitan, kendine güvenen kadının gardırobunun mutlak yıldızı olduğunu kanıtlıyor.
Nüktedan ve duygusal aynı zamanda da sportif görünümüyle yeni sezon modelleri şaşırtıcı renk ve materyal kombinasyonlarıyla yeni trendleri önümüze seriyor.

Bu sezonun en belirgin trendini yansıtan YUKI sandaletler alışılmışın dışında bir şekilde ikonik flatform tabanıyla geleneksel Japon terliklerini yeniden yorumluyor. Çapraz kalın deri bantlı ve parmak arası modeli ile YUKI sandaletler minimal ve rafine bir görüntü oluşturuyor. Farklı stili ile YUKI moda ikonlarını bu sezon peşinden koşturacak!

Koleksiyondaki bir diğer ikon olan FUNLIGHT, innovatif formu, ilgi çekici kalıbı ve hafifliğiyle yeni trend spor-şık sneaker modellerin önde gelenlerinden oluyor. Fuşya/siyah, gri/sarı, gümüş/fıstık yeşili gibi neon ve soğuk renklerin farklı kombinasyonlarıyla FUNLIGHT giyen kadın tüm dikkatleri bu sezon üzerine çekecek.

Geçtiğimiz sezonun trendlerinden biri olan slip-on ayakkabılar ise Fornarina koleksiyonunda rengarenk pop-art desenleri oluşturan ışıltılı pullarla koleksiyonun başka bir yıldızı olmaya aday...
Maskülenlikten ilham alan ve Fornarina’nın artık vazgeçilmezi haline gelen Rhosyn flatform oxford ayakkabılar ise bu sezon farklı renk ve desen yelpazesi içerisinde yeni haliyle karşımıza çıkıyor.
İkonik modellerin yanısıra daha yazlık modelleri de koleksiyonunda sunan Fornarina farklı iç taban yapısına sahip taş ve boncuk işlemeli sandaletleri, dikkat çekici yapıdaki mantar dolgu topuk ayakkabıları ve sivri burun deri espadril formundaki ayakkabılarıyla bildiğimiz stilleri bambaşka şekilde yeniden yorumluyor.

*Bu yazı VEKA MEDYA advertorial çalışmasıdır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi