Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Egzotik dokulu sportif bir yaz

Kendine özgü tarzını ve tasarım anlayışını 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda hiç olmadığı kadar cesurca yansıtan Twist; egzotik, sportif v...

Kendine özgü tarzını ve tasarım anlayışını 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda hiç olmadığı kadar cesurca yansıtan Twist; egzotik, sportif ve cool bir yazı düşleyen herkesi tropik ve özgür bir dünyaya davet ediyor. Yazın hafifliğini koton-vual kumaşların ve file detayların öncülüğünde vurgulayan Twist ile rengarenk, hareketli ve cesur bir yaza hazır olun!

Uzun bomber ceketlerden, yırtık denimlere, cropped üstlerden, dökümlü pantolonlara kadar pek çok alternatifle yazı karşılayan Twist 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonu’nda romantik ve soft dokularla asi renklerin buluştuğu modern bohem teması da oldukça iddialı. Sezonu açan çizgili ve numara baskılı sportif kombinler Twist’in olmazsa olmazı kamuflaj deseni ile tamamlanırken; tropik bir yaz hayal edenlerin içini ısıtacak payet işlemeli palmiye desenli triko ve gömlekler de bu yaz cool bir duruşun anahtar parçalarını oluşturuyor.

Püsküllü ve nakışlı kimonolar, uzun şifon ve yıkamalı pardösüler, bonded file ceketler ve sorbe tonlarda chino şortlar yazın en hit renklerinden lime yeşili, haki, mint, lila, sarı ve gümüşün binbir tonunda kendini gösteriyor.

Aksesuarlarda sloganlar ve tropik detaylar
Twist aksesuar koleksiyonu yine esprili detaylarla hazırlanarak, genç ve dinamik bir duruşla karşımıza çıkıyor. Neon pleksi materyellerden yapılmış espirili kolyeler ve palmiye formları Pop-Kitch temasına hayat verirken; parlak metal finishlerinde futuristik ve minimal bir görünüme kavuşan altın teması da tüm kombinlerinizde tamamlayıcı rolü üstleniyor. Bu yaz pastel renklerin çıkışı ise ayakkabı ve aksesuar koleksiyonun en belirgin yeniliklerinden.

Toz pembesi, nil yeşili, gök mavisi ve sarının yanı sıra siyah-beyaz ve metalik renkler de koleksiyona bütünlük sağlıyor. 2015 yazının önemli trendlerinden çapraz çanta modelleri, farklı geometrik şekillerde ve eğlenceli, yumuşak renklerde görülüyor. Halogram efektli geometrik formlu alışveriş çantaları ve terlikler ise sezonun en çarpıcı yeniliklerinden olurken; clutchlarda ve şapkalarda esprili sloganlar yer almaya devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi