Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Güneş, Deniz, Kum, Penti!

Bu yaz yine sadece Penti kadınları konuşuluyor! Yaz aylarının gelmesini heyecanla bekleyen moda tutkunları plaj stillerini Penti 2015 Plaj K...

Bu yaz yine sadece Penti kadınları konuşuluyor! Yaz aylarının gelmesini heyecanla bekleyen moda tutkunları plaj stillerini Penti 2015 Plaj Koleksiyonu’na emanet ediyor.

Penti’nin yeni renkler ve formlarla oluşturduğu plaj koleksiyonunda, geniş bir mayo ve bikini grubunun yanı sıra plaj giyim ve aksesuarları da yer alıyor.

Sezondaki moda görünümleri kendine özgü yorumuyla tasarımlarına yansıtan Penti, Plaj Koleksiyonu’nu bu sezon ‘Etnik’, ‘Candy’ ‘Tropical’ ve PopArt’ olmak üzere 4 ana grupta topluyor. Ulaşılabilir fiyatlarla farklı model ve desen alternatifi sunan Penti plaj koleksiyonlarında yer alan Etnik serisi; daha geometrik desenlerle oluşturulmuş, baskılı, renkli, çarpıcı bir grup! Trendy görünmek isteyenler modellerin hepsini almak için sabırsızanıyor.

PopArt serisi; rengi, enerjiyi ve esprili baskıları sevenler için vazgeçilmez oluyor. Pop Art akımının izlerini taşıyan tasarımlar sanat aşkını, yaz keyfiyle birleştirmek isteyen plajın yıldızları için…

Pembe ve pastel tonlarının ağırlıkta olduğu, şeker gibi renklerde tasarlanan Candy, plajın tatlı gözdeleri için düşünülmüş. Sezonun en öne çıkan baskısı Tropikal ise Penti koleksiyonlarında yeniden hayat buluyor. Palmiyelerin, yeşil ve tonlarının, tropikal baskıların sınırsızca kullanıldığı tasarımlar farklı modellerde moda sever tutkunlarını bekliyor.

Daha feminen görünmek isteyen moda tutkunları için baskısız ama metalik renklerde, daha seksi modeller sunan Penti, son dönemin spor trendi dalgıç giysisi görünümlü, sportif detaylı modeller de parlak renkleriyle koleksiyondaki yerini alıyor. Penti, klasik sevenleri de unutmuyor ve ‘Basic’ serisini de genişletiyor. Toparlama ve kapatma özelliği olan bikini ve mayoların yanı sıra, büyük göğüslü kadınların rahat etmesi için tasarlanan ‘Lotus’ modanın cankurtaranı oluyor.

Penti 2015 Plaj koleksiyonları geçtiğimiz sezonlara oranla daha farklı yeni kesimler, daha fazla renk ve desen seçeneğini de bir arada sunuyor. Bikini ve mayoların yanı sıra, mayokinilerde koleksiyonda ağırlığını hissettiriyor.


Aksesuarsız Olmaz!
Plajda göz alıcı görünmenin sırrı sadece mayo-bikini de değil. Fark yaratmak ve çarpıcı görünmek için plaj koleksiyonlarında her ayrıntıyı düşünen Penti, mayo ve bikinilerin yanı sıra kaftan ve kimonolarla da dikkat çekiyor. ‘Jelly’ ayakkabı ve flip-flop grupları ise plaj stilinize son noktayı koyuyor. Tüm yaz trendy ve göz alıcı olmak için altın ve gümüş renkli geçici dövmeler de plajın yıldızlarını bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi