Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Swatch kare saat modası

Swatch, çığır açan BIOCERAMIC WHAT IF? Koleksiyonu‘nda, pastel tonlardan oluşan bir paletle yepyeni seçenekler sunuyor. Bu sezonda, ruh hali...

Swatch kare saat modası

Swatch, çığır açan BIOCERAMIC WHAT IF? Koleksiyonu‘nda, pastel tonlardan oluşan bir paletle yepyeni seçenekler sunuyor.

Bu sezonda, ruh halinizi değiştirmenin ve özgün giyinmenin sizi bir sonraki adımda nereye götüreceğine karar verme zamanı. Tarzınız ister klasik ister spor olsun, stilinizle öne çıkmak istiyorsanız BIOCERAMIC WHAT IF? Koleksiyonu mükemmel bir aksesuar.

Bu geometrik tasarım Swatch‘un klasik yuvarlak görünümünden farklılaşıyor. Kare kenarları ve 
33 mm x 33 mm kasası ile bileğe rahatça kavrıyor, dört farklı pastel tonları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Gök mavisi, mint, limon sarısı ve gül kurusu.

Swatch kare saat modası

Konuşulacak bir saat arıyorsanız, bu tarzın arkasında ciddi bir bilim var. Tüm bunlar Swatch‘un yenilikçi malzemesi BIOCERAMIC ile üretiliyor. Seramik tozunu biyo-kaynaklı malzemelerle birleştirerek olağanüstü güç ve dayanıklılık elde eden Swatch, BIOCERAMIC malzeme ile WHAT IF? Koleksiyonu‘nun tasarımını oluşturuyor.

Dört modelin farklı kadran tasarımıyla, hem yaşam tarzınıza hem de görünümünüze uygun bir saat bulacaksınız. BIOCERAMIC kasa ve kurma kolu Swatch‘un yenilikçi ruhunu yansıtıyor. Biyo-kaynaklı boydan boya cam, kadranın kare görünümünü sağlarken, biyo-kaynaklı kayış ise bileğe tam oturuyor.
1982 yılında Swatch‘un kurucuları yuvarlak veya kare bir saat tasarlama fikriyle karşı karşıya kaldılar. BIOCERAMIC WHAT IF? Koleksiyonu‘nun çıkış fikri, eğer kare bir tasarım seçilseydi Swatch dünyasının ne kadar farklı olabileceğini hayal ederek alternatif ve eğlenceli bir gerçekliği canlandırmayı sağlıyor.

Swatch kare saat modası

Yeni Swatch BIOCERAMIC WHAT IF? Koleksiyonu, pastel tonlardaki renk paleti ile bu sezon stilinizi yakalamaya hazır.

Yeni Swatch BIOCERAMIC WHAT IF? Koleksiyonu, 15 Şubat 2024 tarihinden itibaren dünya ile aynı anda tüm Swatch mağazalarında ve swatch.com.tr‘de satışta.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi