Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Zamansız stil artık hareket halinde

Profesyonel tenisçi Gael Monfils ve zamansız khaki pantolonların sevilen markası Dockers®, performansa odaklanan yeni nesil serisi Dockers® ...

Zamansız stil artık hareket halinde

Profesyonel tenisçi Gael Monfils ve zamansız khaki pantolonların sevilen markası Dockers®, performansa odaklanan yeni nesil serisi Dockers® GO’yu tanıtıyor. Dockers® GO, yüksek nem emici serinletme özelliği ve güvenlik cepleri ile hayat sizi nereye götürürse götürsün performanstan ödün vermemeniz için özel olarak tasarlandı. 

Konfor ve Çok Yönlülük Bir Arada 

Dockers® GO özünde, her koşulda etkileyici bir görünüme ulaşmanızı sağlayan çok yönlü bir konfor barındırıyor. Nefes alan ve nemi emen COOLMAX® Ecomade kumaş teknolojisi ile geliştirilen koleksiyon ısıyı düzenleyerek koşullar ne olursa olsun hem serin hem de kuru kalmanızı sağlar. Aynı zamanda geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilen iplikleri sayesinde sürdürülebilir de bir alternatif sunan Dockers® GO koleksiyonu her yöne esneyen özel kumaş yapısı ile her gün kusursuz konfor sağlar. Hayatın sizi nereye götüreceğini bilemediğiniz günlerde yardımınıza koşan güvenlik cepleri ise değerli eşyalarınızı gönül rahatlığıyla gittiğiniz her yere taşımanıza yardımcı olur. 

Dockers® Global Kreatif Direktörü Nic Rendic, Dockers® GO hakkında konuştu:  
“Göründüğü kadar iyi de hissettiren yüksek performans parçalarıyla planınız ne olursa olsun sizinle hareket etmek için tasarlanmış Dockers® GO koleksiyonu stil ve işlevin mükemmel kombinasyonu. Dockers® GO ile istediğiniz yere gidin, ne isterseniz yapın ve bu sırada mükemmel görünmeye devam edin” 

Gaël Monfils: Kortun Ötesinde Dinamik Bir Yaşam 

Dockers® GO koleksiyonunun arkasındaki kampanya, Dockers® markasının aktif ve şehirli yanına odaklanıyor. Şık göründüğü kadar rahat da hissettiren kıyafetleriyle şehrin sokaklarını arşınlayan profesyonel tenisçi Gael Monfils’in başrolde olduğu Dockers® GO hikayesinin arka planında ise şehrin canlı ve enerjik ruhu yer alıyor. GO koleksiyonunda yer alan ürünlerin yeni nesil özellikleri ise tüm gün boyunca rahat ve kolay bir biçimde hareket eden Gael Monfils aracılığıyla yansıtılıyor. 

Zamansız stil artık hareket halinde

Dockers®, GO kampanyasının yüzü olarak kort dışında da dinamik yaşantısı dolayısıyla Gael Monfils ile bir araya geldi. Tenis kortundaki uzmanlığının ötesinde merakını girişim, yatırım, teknoloji gibi alanlara da genişleten Gael’in yaşam tarzı, sahip olduğu çok yönlü ve canlı karakteri yansıtıyor. Ailevi görevler, kişisel aktiviteler ve profesyonel bir sporcu olmanın getirdiği sorumluluklar ile günlük hayatı tam bir fırtınaya dönüşebilen Gael, Dockers® GO’nun “hareket halinde bile şık” ruhunu adeta benliğinde taşıyor.  

Gael Monfils, Dockers® GO deneyiminden şöyle bahsediyor; 
“Bu pantolonların hem şık hem rahat olmasına bayılıyorum; hem çok konforlu hem de rahatlıkla kombinleyebiliyorum. İstediğim yere gidebilir, istediğimi yapabilirim.” 

Dockers Signature GO Khaki 

Dockers’ın yeni GO koleksiyonu ile raflarda yerini alacak olan Dockers Signature GO Khaki Pantolon, mavi ve lacivert renk seçenekleriyle zamansız kombinlerin değişmez parçası olacak. Şık duruşu, nemi emen yapısı ve her yöne esneyen kumaşı ile hayatınızın her anında stil sahibi olmaya devam ederken hareketli bir günün getirebileceği her türlü ekstrem koşula karşı hazırlıklı olacaksınız. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi