Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

ikonik denim kumaş yeniden yorumlandı

Premium denim kumaş üretiminde dünyada ilk 10 firma içinde yer alan Çalık Denim, 30. yılını 30 uluslararası genç tasarımcı tarafından hazırl...

Premium denim kumaş üretiminde dünyada ilk 10 firma içinde yer alan Çalık Denim, 30. yılını 30 uluslararası genç tasarımcı tarafından hazırlanan “Denim Loves Art” sergisiyle kutluyor. İstanbul Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen özel bir davette sergilenen tasarımlar, Ekim’de Amsterdam ve Aralık’ta da Los Angeles’ta sergilenecek.

Premium denim kumaş üretiminde dünyada ilk 10 firma içinde yer alan Çalık Denim, bu yıl kuruluşunun 30’uncu yılını kutluyor. Bu kutlamalar çerçevesinde, dünyanın önde gelen moda ve tasarım okullarında eğitim alan genç tasarımcılar, denimi farklı disiplinlerde kullanılabilmesinden ilham alarak “Denim Loves Art” sergisini oluşturdu.

“Denim Loves Art” sergisinde çalışmaları sergilenen genç tasarımcılar dünyanın en prestijli okulları arasında olan Parsons, Amsterdam of Fashion Institute, Central St. Martin, Edinburgh University, Citadella Artistic School ve İstanbul Moda Akademisi, Mimar Sinan Üniversitesi gibi okulların «tasarım» ve «iç mimarlık» bölümlerinde eğitim gören öğrenciler arasından seçildi. Bu okullarda yapılan çağrının ardından başvurular uluslararası bir jüri tarafından değerlendirildi ve seçilen tasarımcılar, denimin hayatın her alanında olduğunu vurgulamak amacıyla, sadece kıyafet değil, mobilya, aksesuar, ayakkabı, çanta ve kilim gibi birçok ürün tasarlayarak, denimin yaşamdaki rolünü vurguladılar.

Dünya çapında markalarla iş birliği

Çalık Denim’in katma değerli ürünler kategorisindeki marka imajını yükselten özgün çalışmalar sonucu ortaya çıkan koleksiyonlar, yıl boyunca hazır giyim pazarının en çok ilgi gören koleksiyonlarında kullanılıyor.

Çalık Denim halen dünyanın önde gelen markalarıyla çalışıyor. Acne, Ann Taylor, Armani Jeans, Benetton, Calvin Klein, Celio, Citizens of Humanity, Colins, Diesel, Frame, GAP, G-Star, Guess, H&M, Hugo Boss, Jack&Jones, Kuyichi, LTB, Liu Jo, Mark&Spencer, Mavi, Mother, Pepe Jeans, Ralph Lauren, Replay, River Island, Scotch&Soda, Tommy Hilfiger, Top Shop ve Zara gibi dünya ve Türk markaları için üretim gerçekleştiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi