Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Işıltılı mezuniyet sezonunun kapıları aralanıyor

Güneşin yüzünü göstermesiyle ısınan havalar ve açılan etkinlik sezonuyla birlikte okul yıllarının en unutulmaz anıları ve sıcaklığına sahip ...

Güneşin yüzünü göstermesiyle ısınan havalar ve açılan etkinlik sezonuyla birlikte okul yıllarının en unutulmaz anıları ve sıcaklığına sahip etkinliği olan mezuniyetler için de hazırlık sezonu açılıyor. 

Oleg Cassini tüm mezuniyet telaşına eşlik edip heyecanlarını ve en güzel anılarını paylaşmak için bu özel gecelere genç Oleg Cassini kadınlarıyla birlikte hazırlanıyor.

Oleg Cassini’nin ışıltılı mezuniyet törenleri için özel olarak hazırladığı 15 parçalık kapsül koleksiyonu ulaşılabilir fiyatlarla sunduğu kaliteli ürünleriyle her tarza uyum sağlayacak seçenekleri sunuyor.

Mezuniyet koleksiyonunda yer alan ince askılı , minimal volan detaylı mini elbiseler sezonun en trend siluetlerini çizerken retro etkisiyle göz dolduran drapeler ve kollardaki karpuz kesimler de tercihler arasında yükseliyor. Hava kadar hafif şifon kumaşları dantel detaylarıyla süsleyen tasarımlar konforlu yapıları ve şık duruşlarıyla göz dolduruyor.

 Şifon ve hafif krep kumaşların şekillendirdiği sırt ve omuz dekolteleri zarif ve ölçülü duruşlarıyla tasarımlara dinamik bir ruh katıyor. Bedeni saran kalıplarıyla her vücut tipine kolayca uyum sağlayıp en fit ve elegant görüntüyü veren tasarımlar , dar kesimlerden evaze eteklere ve mini – midi - maksi boy seçeneklerine kadar bir çok farklı modeli uygun vücut tipleriyle eşleştiriyor. Baharın etkisiyle canlanan doğadan esinlenen koleksiyonda floral desenler geniş yer tutarken ; mavi , sarı ve pembenin pastel tonlarının hakimiyeti ön plana çıkıyor. Pastelin yanında beyaz , lacivert, siyah , gri ve nude gibi bir çok renk seçeneğinin de bulunduğu koleksiyonla Oleg Cassini her ten rengi, tarz ve isteğe göre bir çok alternatifi bir arada beğeniye sunuyor.

İnce askılardan tek omuz askı detaylarına , halter yakalardan straplez kesimlere kadar bir çok kalıpta farklı tarzlara evrilen tasarımlar ; klasikten vazgeçmeden modern dokunuşları da denemek isteyen herkese göz kamaştıracak görünümler vadediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi