Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Deri ceketler sonbahar şıklığına dikkat çekiyor

DESA, yeni sezonda deri biker’dan panellilere, blazer’dan oversize’lara kadar farklı model ve seçeneklerin olduğu deri ceket koleksiyonuyla ...

Deri Ceketler Sonbahar Şıklığına Dikkat Çekiyor


DESA, yeni sezonda deri biker’dan panellilere, blazer’dan oversize’lara kadar farklı model ve seçeneklerin olduğu deri ceket koleksiyonuyla ister ofiste ister dışarda günün her anında aranılan sadeliği ve şıklığı bir arada sunuyor. 

Her anınıza eşlik eden DESA, özenli el işçiliğiyle hayat bulan ve zamansız tasarımlardan oluşan deri ceket koleksiyonuyla, sonbahara hazırlıklı bir giriş yapmanızı sağlıyor. DESA’nın panelli, blazer, biker ve oversize deri ceket modelleri mevsim geçişlerinde hayat kurtaran tamamlayıcılar arasında yer alıyor. Sezonun gözdesi siyah, kırmızı, kahverengi, yeşil, sarı ve mavi renklerdeki deri ceketler her kombininizle her yerde şık olmanıza imkan tanıyor. 

Günlük hayatın içinde kullanışlı bir parça olan DESA’nın deri panelli ceketleri, feminen ruhunu yansıtmak isteyenlerin vazgeçilmez parçalarından oluyor. Kadın anatomisine özel tasarlanan ve panel tekniği sayesinde vücudu saran panelli ceketler, deri çantalarla mükemmel bir kombin oluşturuyor. DESA’nın özellikle sıra dışı bir renge sahip yeşil fit panelli deri ceketi ise tarzınızı ve stilinizdeki farkı ortaya çıkartıyor.

Deri Ceketler Sonbahar Şıklığına Dikkat Çekiyor

İş hayatında trendleri yakalamak veya ruhundaki rahatlığı yansıtmak isteyenler DESA’nın deri blazer ceketlerini tercih ediyor. Desenli veya nude tonlarındaki ince trikolar ile jean veya kanvas pantolonlarla kombinlenebilen blazer ceketler, casual bir görünüm kazandırıyor. Siyah biker deri ceketler ise açık renk kazak veya kumaş pantolonlarla bir arada kullanılarak ofis şıklığına imza atmanızı sağlıyor. Klasik tarzını göstermek isteyenler fakat rahatlığı da ön planda tutanlar da oversize blazer deri ceketlerle günün her anında göz kamaştırıyor.

DESA’nın zarif kesimli ve göz alıcı detaylara sahip nakış detaylı deri ceketi, özellikle abiye kıyafetleri ve özel geceleri tamamlayan gözde parçalardan oluyor. Deri ceketin üzerinde çiçek desenli işlemesi, etek ve kol ucunda kendi derisinden özel dekoratif kesimi bulunuyor. Bir tarafı deri diğer tarafı su geçirmez kumaştan tasarlanan çift taraflı deri kaban ise hafif olması ve sıcak tutması sayesinde kış mevsiminin vazgeçilmezleri arasına giriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

1 yorum

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi