Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda Modern Otantik Esintiler

Dünya trendlerini cazip fiyat avantajlarıyla kadınların beğenisine sunan Butigo, sezonun en sevilen trendlerinden otantik rüzgarını mode...


Dünya trendlerini cazip fiyat avantajlarıyla kadınların beğenisine sunan Butigo, sezonun en sevilen trendlerinden otantik rüzgarını modern bir yorumla koleksiyonuna taşıyor. FLO mağazalarında yerini alan Butigo’nun modern-otantik modellerinde, kısa topuklu püsküllü kovboy çizmelerden, aksesuar ve pul detayları ile göz dolduran botlara onlarca model bulunuyor.

Farklı kadın profillerinden ilham alarak hazırlanan modelleri ile dikkat çeken Butigo, 2016 sonbahar/kış koleksiyonunda zarafeti, rahatlığı ve feminenliği tasarımlarına yansıtıyor. Hem gündüz hem de gece için alternatifler sunan Butigo, tasarımlarında kadınların farklı tarz ve kombinlerde kullanabileceği ayakkabı çeşitliliğini ön planda tutuyor. İş yerinde veya okulda, gece dışarı çıkarken ya da günlük hayatta giyilebilecek birbirinden şık, rahat ve ulaşılabilir modelleri bir arada sunan Butigo, dünya trendlerini de koleksiyonuna yansıtıyor.

Sezonun en sevilen trendlerinden olan otantik dokunuşlar, Butigo koleksiyonunda modern bir yorumla karşımıza çıkıyor. Süet görünüm ve püskül detaylarının hakim olduğu modeller bohem tarzı seven kadınları kendine çekiyor. Taba, krem, siyah gibi renklerin ön planda olduğu koleksiyonda, otantik esintiler parlak detaylarla da buluşturuluyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi