Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Jean modasına botanik elyaf dokunuşu!

Yaz sıcakları nedeniyle çok sevdiğiniz jean pantolonlarınıza veda etmek durumunda kalıyorsanız, yapmanız gereken tek şey etiket okumak! Eğer...

Yaz sıcakları nedeniyle çok sevdiğiniz jean pantolonlarınıza veda etmek durumunda kalıyorsanız, yapmanız gereken tek şey etiket okumak! Eğer satın aldığınız ürünün etiketinde TENCEL™ Denim yazısını görüyorsanız, pantolonunuzu giymeye rahatlıkla devam edebilirsiniz. 

TENCEL™’in botanik kökenli selüloz elyafları nefes alan yapılarıyla terleme ve nemin önüne geçerken, ayakkabıdan bluza denim kumaşından üretilen tüm parçalarda uzun süreli yumuşaklık, esneklik, sağlamlık ve pürüzsüzlük sağlıyor.

Modada her yıl köklü değişiklikler olsa da, 150 yıla yaklaşan tarihiyle zamansız parça jean’ler, birçoğumuzun gardıroplarında başköşedeki yerini koruyor. Günümüzde günlük giyimin yanı sıra iş hayatında da birçok sektörde tercih edilen jean pantolonların geri plana atıldığı tek dönem ise sıcak yaz günleri. Oysa havalar ısındığı için jean’lerinizden vazgeçmenize ve giyim tarzınızı değiştirmenize gerek yok! Kıyafette iyi hissetmeye odaklanan TENCEL™ elyafları ile üretilen denim parçalar, dört mevsim sınırsız özgürlük sunuyor.

Yenilenebilir ağaç kaynaklarından elde edilen TENCEL™ Denim selüloz elyaflar, botanik kökenleriyle daha fazla nefes alırken, nemi ve teri kumaşın içerisinde hapsetmeden dışarı atıyor. Rahatlığı ve esnekliğiyle hareket özgürlüğünü artıran TENCEL™ Denim, sağlamlık ve kalıcı renk sağlayan yapısıyla da denim kumaşların vazgeçilmezi oluyor.

TENCEL™ Denim elyafının bir diğer özelliği ise denim kumaşlara pürüzsüz bir yapı kazandırması. Bu sayede uzun süre ilk günkü yumuşaklığını koruyan ürünler, özellikle sıcak havalarda gün boyu konfor sağlıyor.

Pantolondan elbiseye, ayakkabıdan cekete birçok üründe kullanılan denim kumaşlı parçalarınızı yaz aylarında da giymek için tek yapmanız gereken, satın aldığınız ürünlerin etiketini okumak ve TENCEL™ Denim yazan parçaları tercih etmek. Üstelik TENCEL™ elyaflar yalnızca denim kumaşlara kattıkları özellikler ile değil, başta düşük karbon ayak izi olmak üzere çevreye duyarlı bir üretim süreciyle de kalbinizi kazanacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe