Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Michael Kors Collection Fashion Show Spring 2019

Michael Kors Ä°lkbahar 2019 defilesi saat 10’da New York’ta düzenlendi. Defile, tarihi ve yenilenen haliyle göz dolduran Pier 17’de hayat bul...

Michael Kors Ä°lkbahar 2019 defilesi saat 10’da New York’ta düzenlendi. Defile, tarihi ve yenilenen haliyle göz dolduran Pier 17’de hayat bulurken Christina Zimpel’in sanat çalışmaları, kıyafetler özgür ruhlu ve dünyayı dolaÅŸan stiliyle moda dünyasında bir kes daha dikkatleri üzerine çekti.

“ Defilenin, küresel kaçışı hissettirmesini istedim.” diyor Michael Kors ve ekliyor “ Seyahat etmenin en güzel esin kaynaklarından biri olduÄŸunu düşünüyorum ve bu koleksiyonda da dünyadaki en sevdiÄŸim yerlerden parçalar bulunuyor. Pier 17 tüm olumlu enerjisi ile çevrelenirken, Christina Zimpel’in sanat çalışmaları da mekânla birlikte ÅŸehrimizi tüm doÄŸallığıyla ortaya çıkarıyor.”

Zimpel, Batı Avustralya’nın Perth ÅŸehrinde doÄŸmuÅŸ ve çizim çalışmalarına baÅŸlamadan önce Avustralya ve Amerika Vogue’da sanat yönetmeni olarak çalışmıştır. Sanatçının 22 parçalık koleksiyonu defile öncesinde galeri bölümünde ziyaretçilerin beÄŸenisine sunuldu.

Ä°lkbahar 2019 Michael Kors Collection defilesi canlı olarak michaelkors.com’dan, youtube’dan, Twitter, Instagram ve Facebook’dan yayınlandı.

Satınalınabilir Sokak Modası: Dünyanın çeÅŸitli yerlerindeki hayranların da ulaÅŸabilmesi için ön sırda outran Caroline Daur, Tamu McPherson, Irene Kim ve Charlotte Groeneveld’in kombinleri direkt olarak Instagram ve Instagram Hikâye, Facebook, Twitter, LINE, Kakao ve WeChat gibi sosyal platformlarda ve ayrıca markanın e-ticaret sitesinde satışa sunuldu.

Kors Commute: Markanın Moda Haftası öncesi etkinliÄŸi olan Kors Commute, 10 Eylül’de model Joan Smalls ile gösterime sunuldu. Michael ve Joan moda haftası hakkında sohbet edip, en sevdikleri filmlerden bahsettiler. Video Instagram, Instagram TV, Facebook, Twitter ve YouTube’da gösterilmekte.

Facebook Messenger Deneyimi: Bu sezon için yeni ve dikkat çeken element ise kullanıcılara defileyi Facebook üzerinden izleyebileceklerine yönelik hatırlatma mesajlarının gönderildiÄŸi markanın yeni sohbet robotu deneyimi oldu. Gün boyunca facebook kullanıcıları sistem ile etkileÅŸime geçip defileyi tekrar izleyip, ön sıra kombinlerini satın alıp ve sahne arkası video’ları izleyebildiler.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi